| Purgatoriu a întrebat:

Poate o sa vi se pare ca pun o intrebare stupida sau copilareasca dar pana la urma cred ca sunt intrebari si mai stupide...
Ce anume din creierul nostru "spune" ce ne place si ce nu? De ce nu avem gusturile la fel?

15 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pai, daca stai sa cauti, gasesti oameni ale caror gusturi sunt identice ori similare. Nu putem fi toti cu acelasi gusturi, pentru ca nu toti am crescut in acelasi mediu- "mediu" si/sau sub protectia aceleasi educatii. Mi se pare o intrebare buna. O sa urmaresc raspunsurile.

Apache
| Apache a răspuns:

Orice om este identic in proportie de 99, 9 % ...acel 0,1 % ne face diferiti atat in infatisare, cat si in gandire si comportament!
...Nu ai cum sa gasesti 2 oameni care sa aiba exact aceleasi gusturi, oamenii aceia nu au dus vieti identice, si nici nu au gene identice!
2 ) si nu stiu exact ce parte a creierului este responsabila de preferintele individuale...dar cred ca cortexul prefrontal

| ChioruL14 a răspuns:

Eu zic ca ne nastem la fel, creierul este definit ulterior, evident tine si de genele parintilor(modul lor de trai format). daca un om traieste intr-un mediu unde se pescuieste, se vaneaza, aia percepe creierul lui ca e bun, asa se obisnuieste. nu poti sa te duci la el cu spaghete carbonara si pizza gorgonzola...la fel e si cu mediul unde traieste. sunt probabil si alti factori dar astia zic ca-s cei mai importanti, mostenirea genelor parintilor si modul tau de trai.
alt exemplu ar fi...mananca tu lilieci si viermi nu stiu de care, traieste tu cum traiesc bastinasii aia. normal ca nu-ti place, n-ai fost invatat asa.

| Woodenpints91 a răspuns:

Cine a spus că nu sunt la fel? Pune o întrebare legată de gusturi,să vezi câţi o să-ţi răspundă la fel. Bineînţeles, folosindu-se de banalul pretext "gusturile nu se discută", care este cea mai idioată chestie pe care o poate spune cineva incapabil să-şi motiveze alegerile fără să pară cretin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu pleci de la premisa ca nu avem aceleasi gusturi, partial adevarat.
Dar ce ne deosebeste de masinariile umane, doar cativa membrii ai societatii au gusturi diferite.Sa pui o manea sau o carte proasta intr-un raft si ai sa vezi ca majoritatea gandeste cam la fel.

| BayazidFulgerul a răspuns:

Expresia fiecare e unic iti spune ceva deci fiecare are alta gandrie? Funda?

| BayazidFulgerul a răspuns:

Am capacitati enorme...

| Purgatoriu explică (pentru BayazidFulgerul):

Se vede din raspunsurile date...

| BayazidFulgerul a răspuns (pentru Purgatoriu):

Si tu la fel sucker

Mind fuckerwinking

| BayazidFulgerul a răspuns (pentru Purgatoriu):

Do you suck the dick mother fucker.SUCKER

Atata engleza sti si tu.