Hello
Nu trebuie sa fii speriata.Se aud foarte multe zvonuri cu privire la anul 2012, unii spun ca se vor alinia planetele si ca acest lucru va avea efecte puternice asupra Terrei, altii spun ca intra planeta Nibiru in sistemul nostru solar si ne loveste planeta, altii spun ca se termina un ciclu, si intram in era luminii.tot felu de chestii.Defapt in 2012 se incheie calendarul mayasilor, dar asta nu inseamna ca este Apocalipsa, la fel cum calendarul arabesc sau nu stiu cum se termina in 2054, deci...
Apocalipsa nu se stie, si nu se va stii niciodata cand va fi! Poate fii chiar si peste 5 minute
Viata, lumea... universul... existenta umana este mult prea imprevizibila
!
Chiar daca se va intampla noi nu putem face nimic.Trebuie sa traim viata si sa ne indeplinim scopul pe pamant.Eu zic ca nu se va intampla nimic in care vom muri, poate doar o schimbare majora la un anumit nivel.Numai bine.
Stai linistita, explozii solare au fost si vor mai fi. Tin minte, prin 1983, aveam 13 ani, cind au avut iarasi loc explozii solare serioase. Si nu s-a facut atita caz. E ceva obisnuit ca sa apara, la un anumit interval de ani, la fel ca o eclipsa de soare. Tot ce auzi tu despre 2012, e pura imaginatie, din dorinta de a face mare caz din nimic.
Observ ca ai dat funda la cine te-a linistit cel mai mult
. Urmatorii ani vor fi niste ani foarte grei pentru omenire. Chiar si NASA recunoaste ca la sfarsitul lui 2012, inceputul lui 2013 vor fi explozii solare foarte puternice. Baba Vanga (cauta pe net) a prezis ca la sfarsitul lui 2010 va incepe un nou razboi mondial (foarte posibil, dupa parerea mea in Iran), prezicatorul nostru Ioan Istrate spune ca va veni un cutremur mare in Romania in urmatoarea perioada de timp (luni sau cativa ani poate), niste preoti pustnici din Rarau indicau faptul ca in 2011 in Romania, in unele orase va fi macel mare pe strazi... De calendarul mayas, el se termina in noiembrie 2011 de fapt, alta socoteala cu el. Toate chestiile astea converg catre 2012, anul care ne va schimba intr-un anume fel. Nu va fi sfarsitul lumii, ci doar niste schimbari foarte mari. In orice caz in maxim 2 ani si putin vom afla cu totii raspunsul...
Stati linistiti, in 2012 o sa va zic"la multi ani" la toata lumea, adica cine mai apuca.