| syjey a întrebat:

Stiu ca suna ciudat, dar cred ca am premonitii sau ceva de genul asta, sa va dau niste cate exemple:
Cand aveam vreo 12 ani eram la tara la bunici si am visat ca a venit fratele meu mai mic a doua zi si ghiciti ce, chiar a venit
Acu vreo 2 ani Eram in fata blocului cand il vad pe unchiul meu ca se da jos din masina, si fara sa vad ce are in plasa am zis ca-mi da un telefon, ghiciti ce chiar mi-a dat un telefon.
Iar pe 7 martie, am visat un cantar, iar a doua zi maicamea a primit cadou unul
Plus multe altele, deci ce parere aveti?

16 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu am visat ca mor maine, intr-un accident de masina. Sa fiu al dracu daca mai ies din casa. Sper sa nu intre masina peste mine, in casa.

Apache
| Apache a răspuns:

Acum 2 zile am visat ca ma c*c ...si ghiciti ce! chiar m-am c***t!

| Flav a răspuns:

Cool man! Si eu am de astea! Visez ca fac sex cu vecina si cand ma trezesc, ghici ce? Sunt singur si cu mana in pantaloni.

Răspuns utilizator avertizat
| Ecou a răspuns:

Nu stiu ce sa spun eu am visat odata ca eram la scoal la toaleta si au intrat 2 fete, si a doua zi chiar au intrat thinking totul e posibil

| Asdfasdefta a răspuns:

Este ceva perfect normal.Am cautat si eu chestii din astea pe net si ghici ce. Cica ar fi de fapt intamplari importante de peste zi, memorate in creier.De peste ziua din cealalta dimensiune, bine inteles, care este cu o zi inainte de dimensiunea noastra.
Eu am visat o data ca mancam bomboane verzi si apoi cand m-am trezit erau bomboane verzi in bucatarie! Apoi am visat ca purtam o rochita mov si apoi, a doua zi chiar am vazut-o intr-un magazin, si mai multee. happy

| Amaliutss a răspuns:

E super taree...deci e bine sa stii ce se int!big grin as vrea sh euusad

| Delicv3nt a răspuns:

Mi se intampla si mie la fel.Dar ceva ce m-a pus pe ganduri aste ca pe cand eram mic spuneam intruna sa nu moara bunicul si tata acum (fara sa aiba vreo boala anume) sa moara macar cand implinesc 14 ani.deci in septemrie s-a dus bunicul iar pe 25.12. 2006 tata chiar cand implinisem 14 ani dupa a urmat bunica la 3 luni. Ceva straniu in fiecare seara ma gandesc la "premonitia asta" sau o simpla intamplare.:-

| FreelancerTony a răspuns:

Si unde-i problema? Si mie mi se intampla.

| Ada11 a răspuns:

Sunt deja-vu-uri. Si eu am si nu stiu ce sa ma fac cu ele. Chiar ma sperie!

| johnny_2986 a răspuns:

Esti sfant laughing glumeam.pai coincidenta sigur nu e.ai un har. profita de el

| Dootzy a răspuns:

Dar nu este o problema, este un talent. Unii ar mai zice ca daca faci asa si la oameni, tu..."te pricepi" la oameni.Eu iti zic sa nu-ti faci probleme pentru ca este mare lucru sa visezi ce se va intampla.Deci,sfatul meu este sa nu crezi ca e o problema.Nu esti singurul care are premunitii, dar in ziua de astazi, rar mai intalnesti oameni ca tine.Si,te rog daca se poate, sa-mi zici si mie daca afli ceva despre mine.

| Dootzy a răspuns:

@adinutza,ba chiar premunitii se numesc:
Premunitie - cand stii ce se va intampla peste catva timp; o ora,un minut, o zi, etc.

| adinutza_9584 a răspuns:

Nu stiu daca chiar premonitii se numesc. Stiu multe persoane carora li se intampla asta. se zice a ar fi perfect normal. Si mie mi se intampla uneori sa stiu ce o sa urmeze sa zica un prieten sau coleg

| andrutica a răspuns:

Da mi s-a intamplat si mie.Eram la calculator si mi-a venit in cap ca x (unprieten de a tatalui) ii va da BIP.Si s-a intamplat.Am stiut replici de la televizor (la episoade noi care nu le-an vz). Matusa mea a fost odata intr-o tara straina.In franta parca si a stiut drumul de acolo si nu a fost niciodata.Mi s-a intamplat si deja-vu sa am.Da, unii oameni pot face acest lucru.Dar astea care ti le-am spus legate de mine is intuitii.

| mastretta a răspuns:

Noi oamenii nu suntem limitati de timp si spatiu asa cum ni se spune si cum majoritatea dintre noi cred. Mintea umana este un mister.Totul este un mister.Ganditi-va ca ne folosim intre 3 si 10% din creier.Va imaginati toate lucrurile pe care le-am putea face daca ne-am folosi mai mult la % din creier? Totul tine de spirit. Avem aceste premonitii deoarece noi prin energia noastra ajungem la un anumit nivel de vibratie, astfel ceea ce gandim se intampla.Atragem anumite evenimente, sau oameni, sau fapte, numai gandindu-ne la ele.