cum tu ai dat copy-paste din ziarul adevarul on-line, dau si eu un copy-paste al unui comentator de acolo, ca orice ti-as zice eu si toti ateii din lume, nu te poate trezi nimeni la realitate.pacat de foto aia pe care o ai la profil, nu inveti nimic de la dr house:
si acum copy-paste:
". de ce nu ii apara icoana pe doljeni "de toate răutăţile omeneşti" ale clanurilor de mafioti, procurori, judecatori, hoti, gastile de batausi si pungasi? dar de popii hrapareti? De ce e recunoscuta Craiova ca patria smecherilor unde iti poti muta dosarul ca sa scapi de pedeapsa?
Imi amintesc de chestia asta. Ei bine si daca a emanat un camp energetic cei cu asta? A facut vreo isprava. Foarte multe obiecte emana astfel de energii. De atunci si pana acum nu s-a anuntat nici o isprava facuta de icoana asta.
Lool.Asta nu am auzit-o! Arata-ne si noua rezultatele cercetarilor. Un link ceva. Un articol.Chiar mai multe. Ca sa putem discuta despre asta.
Nu sunt ateu dar chestiile astea cu facatoarele de minuni si ape sfintite e frecare de lulea. Popii au tot interesul sa prosteasca niste creduli (si ce multi sunt, Doaaaamne!). Da-i stupid vere ca nu-ti comvine raspunsul.
Sunt craiovean de origine, in 2004 eram in craiova si cu siguranta as fi aflat de un asemenea studiu - daca s-ar fi desfasurat.
raspunsul tau m-a convins ca NU ai accesat nicio sursa primara si credibila dpdv stiintific. orice studiu de acest gen se publica in reviste de specialitate (cotate ISI) iar rezultatele lui pot fi reproduse in laborator, de catre cercetari independenti. daca nu, nu valoreaza nimic. exista - chiar si pe multuzitata wikipedia - un articol foarte instructiv despre "scientific method". il recomand
da, stiu, metoda stiintifica e asa de plictisitoare in "era informatiei" eronate si asimilate nediferentiat
Daca ai mai multe detalii, poti sa le dai. (site-uri, articole etc)
Nu sunt ateu, deci nu ma surprind astfel de stiri.
Eu cred in Dumnezeu dar nu cred in minunile pe care le fac icoanele.sa fim eriosh.doar Dumnezeu face minunii
Au facut masuratorile numai acolo in biserica sau au luat icoana afara in alta parte de cat in biserica?
Câmpurile energetice nu există nici la Oxford, nici la Harvard, nici la Princeton, ș.a.m.d.
În nicio știință nu există câmpuri energetice.
"Câmp de energie" este gramatical corect, dar sintagma este lipsită de sens.
Hai sa te rezolv!
Ghinionul " cercetatorilor " care nu aveau nimic mai bun de facut, a fost ca s-au dus la olteni.
Probabil ca sub influenta zaibarului traditional si aparatele au luat-o razna, ca ei deja prindeau posturi straine.
Iar asa ca pentru tine, ca-mi esti simpatic! Minunile nu sint in icoane, nu le fac icoanele, minunile sintem noi si le facem noi. Asta daca vrei sa privesti adevarul...
Io am mai spus ca nu cred in Dumnezeu si in asa zisele minuni facute de icoane menite sa prosteasca oamenii
Stallone întreabă:
alinaro întreabă:
florentin7_1542 întreabă:
farcry444 întreabă: