| andre999 a întrebat:

Un grup format din 45 de cercetători de la Institutul Oxford a venit, în 2004, special la Craiova, pentru a analiza câmpurile energetice emanate de icoana făcătoare de minuni de la Catedrala Episcopală 'Madona Dudu'.'A fost uimitor ceea ce s-a întâmplat. Aparatele au luat-o razna pur şi simplu. Reactţia specialiştilor a fost ceva de genul: "Este aproape vie."
Ii rog pe atei sa explice fenomenul, oare este cu putinta ca voi ateii sa va fi inselat in privinta Lui Dumenezeu?

Răspuns Câştigător
| moonY a răspuns:

cum tu ai dat copy-paste din ziarul adevarul on-line, dau si eu un copy-paste al unui comentator de acolo, ca orice ti-as zice eu si toti ateii din lume, nu te poate trezi nimeni la realitate.pacat de foto aia pe care o ai la profil, nu inveti nimic de la dr house:
si acum copy-paste:
". de ce nu ii apara icoana pe doljeni "de toate răutăţile omeneşti" ale clanurilor de mafioti, procurori, judecatori, hoti, gastile de batausi si pungasi? dar de popii hrapareti? De ce e recunoscuta Craiova ca patria smecherilor unde iti poti muta dosarul ca sa scapi de pedeapsa?

17 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Imi amintesc de chestia asta. Ei bine si daca a emanat un camp energetic cei cu asta? A facut vreo isprava. Foarte multe obiecte emana astfel de energii. De atunci si pana acum nu s-a anuntat nici o isprava facuta de icoana asta.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si marmota invelea ciocolata in staniol.

| Parintele a răspuns:

Lool.Asta nu am auzit-o! Arata-ne si noua rezultatele cercetarilor. Un link ceva. Un articol.Chiar mai multe. Ca sa putem discuta despre asta.

| andre999 explică:

Sunt din diferite articole, cautati pe google si veti gasi.

| hominid dreak a răspuns:

Nu sunt ateu dar chestiile astea cu facatoarele de minuni si ape sfintite e frecare de lulea. Popii au tot interesul sa prosteasca niste creduli (si ce multi sunt, Doaaaamne!). Da-i stupid vere ca nu-ti comvine raspunsul.

| karellen a răspuns:

Ai vreo sursa credibila pentru vizita si rezultatele respective?

| karellen a răspuns:

@ Parintele
neah, vrei cam multe. aici e vorba doar de "crede si nu cerceta"winking

| karellen a răspuns:

Sunt craiovean de origine, in 2004 eram in craiova si cu siguranta as fi aflat de un asemenea studiu - daca s-ar fi desfasurat.
raspunsul tau m-a convins ca NU ai accesat nicio sursa primara si credibila dpdv stiintific. orice studiu de acest gen se publica in reviste de specialitate (cotate ISI) iar rezultatele lui pot fi reproduse in laborator, de catre cercetari independentiwinking. daca nu, nu valoreaza nimic. exista - chiar si pe multuzitata wikipedia - un articol foarte instructiv despre "scientific method". il recomand
da, stiu, metoda stiintifica e asa de plictisitoare in "era informatiei" eronate si asimilate nediferentiat

| Filip23 a răspuns:

Daca ai mai multe detalii, poti sa le dai. (site-uri, articole etc)
Nu sunt ateu, deci nu ma surprind astfel de stiri.

| Aicilef a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu dar nu cred in minunile pe care le fac icoanele.sa fim eriosh.doar Dumnezeu face minunii

Răspuns utilizator avertizat
| adinescu a răspuns:

Au facut masuratorile numai acolo in biserica sau au luat icoana afara in alta parte de cat in biserica?

| doctorandus a răspuns:

Câmpurile energetice nu există nici la Oxford, nici la Harvard, nici la Princeton, ș.a.m.d.

În nicio știință nu există câmpuri energetice.

"Câmp de energie" este gramatical corect, dar sintagma este lipsită de sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil a fost replica unui pedofil octogenar cand a vazut o pustoaica, o fi dat replica organelor ce nu mai miscau de mult "Este aproape vie." rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba-ti te rog poza de la avatarbig grin House e ateu convinshee hee laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa te rezolv!
Ghinionul " cercetatorilor " care nu aveau nimic mai bun de facut, a fost ca s-au dus la olteni.
Probabil ca sub influenta zaibarului traditional si aparatele au luat-o razna, ca ei deja prindeau posturi straine.
Iar asa ca pentru tine, ca-mi esti simpatic! Minunile nu sint in icoane, nu le fac icoanele, minunile sintem noi si le facem noi. Asta daca vrei sa privesti adevarul...

| alexbzalex a răspuns:

Io am mai spus ca nu cred in Dumnezeu si in asa zisele minuni facute de icoane menite sa prosteasca oamenii