Da.
In cazul meu este vorba de vise.
Stiu n explicatii despre natura viselor, ca sunt produsul subconstientului..., cu toate acestea de multe ori cand visam ceva...se intampla ceva...bine sau rau, in functie de vis.
De exemplu, daca visam ceva urat, ploaie, furtuna, cu tunete si fulgere sau un caine bolnav pe care incercam sa-l hranesc..., aflam ca cineva din familia mea e bolnav, sau are o problema...etc.
Pe scurt, fara alte detalii, la mine este vorba de vise!
Repet, desi am in vedere natura lor, sunt multe vise avertisment, premonitorii, care nu au legatura cu temerile sau dorintele mele, le except pe acelea, a caror semnificatie o inteleg, referindu-ma strict la cele premonitorii, care imi arata in vis semne despre ce si cum are sa mi se intample in viitor, sau celor pe care ii cunosc.
De asemenea, in afara de vise, am o sensibilitate perceptiva, in sensul ca uneori simt asa ca ceva pluteste in aer... si cand ceva bine urmeaza a se intampla, din pacate mai ales cand ceva rau, urmeaza a se intampla.
Am asa o stare de neliniste, o agitatie, un tremur interior, si pana nu se intampla binele sau raul respectiv nu imi trece...
Nu stiu cum sa explic aceste stari, sincer, avand in vedere ca nu stiu dinainte ce si cum, ma agit si mai mult.
Din pacate simt doar iminenta unui eveniment, dar nu simt si ce va fi, bine sau rau, simt doar ca ceva se va intampla...si nelinistea este foarte mare.
Ma bucur cand evenimentul este fericit, si sunt devastata cand se intampla ceva rau...
Incerc sa ignor aceste stari, pentru ca ma nelinistesc foarte mult, mai ales ca, din pacate, aceste stari, pe care le am, au avertizat mai mult evenimente triste...
Alte fenomene, bizare nu am trait, cel putin nu inca, pana acum... Cand or fi s-or povesti!
Sper sa fie de bine!
Poi eram odata llaaa bunici si eu cu vara mea ma gandeam sa mergem in padure era 4 la pranz era vara foarte cald nu puteai sa stai si cum mergeam noi se auzeau zgomote si urlete foarte puternice am fugit de acolo si apoi am intrat intr-un cimitir unde era lipit de un magazin (magazinul era bun mergea ) Si asa si asa a trecut timpul se facuse 8 -9 noaptea era intuneric dar nu bezna vedeai asa cat de cat ceva apoi cand sa mergem acasa am dat tare cu piciorul in ceva si se auzea cum trozneste cand ma uit era o mana nu stiu dar era o mana mana plana de sange evident. Apoi am ajuns acasa m-am bagat in pat apoi am stins lumina se auzeau niste zgomote insuportabile de parca cineva urla de durere. Apoi bag mainile sub perna si dau peste aceiasi mana plana de sange aprind lumina ma uit nimic... Sau cand eram acasa si m-a strigat o voce urata am raspuns si a cazut dulapul peste piciorul meu
Cam atat Funda? Asa caa exista
deadeutzaaaaaaa întreabă:
mODIN întreabă: