| S0nofS4tana a întrebat:

Voi credeti ma in varcolaci? Eu unu nu sunt sigur daca exista dar par mult mai reali decat vampirii, adica ganditiva ca exista chupacabra, ala cum naibii exista, oricum eu zic ca ar putea sa existe varcolaci, si cred ca daca americanii ar vrea sa creeze unul l-ar face in 3 luni la pariu, ar putea fi o combinatie intre om si lup sau lup mult prea evoluat.Si stiu ca s-au mai pus intrebari din astea ciudate dar ar putea exista. Nu luati in gluma si nici sa nu faceti misto, sa crezi in varcolaci este ca si cum ai crede in ingeri sau nu stiu in spirite, fantome ca sa nu zic D..., pentru ca serios n-ai de unde sa stii, ca poate Dumnezeu a facut si fiinte de-astea cu puteri de ce sa ne credem noi oamenii cei mai tari si inteligenti si smecheri stiind totusi ca planeta asta e destul de mare iar universul infinit.Voi ce credeti?

62 răspunsuri:
| NutellaLover1 a răspuns:

Nu se stie niciodata. Poate exista dar nu in Romania.Cum spune si vorba aceea: Daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Adevarat?

| ilinca69 a răspuns:

Sa sti ca in primul rand nu se poate combina ADN-ul unui om cu al unui lup, deoarece trebuie ca ADN-ul sa corespunda si pentru cei cu IQ mai mic, explicatia este ca trebuie catel si catel, pisica si pisica etc. Si daca varcolacii exista, ei nu sunt cu adevarat blanosi, mari...Ei sunt altfel decat oamenii, adica mai rapizi, mai puternici, simt mirosurile, sunetele mai bine, adica un varcolac real se bazeaza pe abilitati de lup/caine. Sper ca te-am ajutat! happy