Pai o sa ma duc dar daca a rad de mine cand i-am zis ca ma bateau copiii la școala si am traume ce crezi ca o sa zica de asta cu matrix? Tu ai vreun argument bun ca nu suntem in matrix?
Dacă a râs de tine când i-ai spus că te băteau copii la școală înseamnă că ai fost la un terapeut extrem de prost.
"Tu ai vreun argument bun ca nu suntem in matrix?"
Nu. Dar faptul că nu poți demonstra că ceva nu există nu este un argument că acel ceva există.
Nu pot demonstra nici faptul că pe Pluto nu există ștrumfi. Asta nu înseamnă automat că există.
Iti multumesc pentru idee, totusi nici eu nu zic ca trauma aia cu copiii e cea mai grava dar depinde de la om la om pe mine de exemplu m-a afectat mai mult decat m-a afectat relatia cu familia, bineinteles ca nu e grav e doar o provlema mica nerezolvata
Pai uite, nu stiu daca merita sa-ti bati capul cu teoria asta. Daca totul e o simulare, si durerea ta e reala pentru tine, atunci cam asta conteaza, nu?
Plus ca, gandeste-te: de ce ar sta vreun "programator" sa simuleze atatea prostii si dureri de cap? Zilele astea nici un update n-am primit, adica clar nu se ocupa cineva de mentenanta... hehe. Sufletul tau (daca crezi in asa ceva) tot simte lucruri reale, indiferent de mediu.
Vrei sa te duci pregatit "beton" pentru argumentare, ca sa nu risti o retinere spre internare si tratament cu electrosocuri?
?
farcry444 întreabă: