| iron2man a întrebat:

Am apasat pe ceva si acum explorerul e browserul automat. Cum revin la Mozilla?

Răspuns Câştigător
| hatze a răspuns:

Ba da. am scris tot acolo, intri în firefox si la optiuni-advenced si la deflaut system și bifezi prima casutța si click pe make firefox the deflaut program. dacă nu te descurci îți recomnd să-ți pui google chrome e mai bun decăt firefox.

10 răspunsuri:
| hatze a răspuns:

Hai că te ajut eu : Start-Control Panel-Default Programs-Asociate a file type or protocol with a specific program click pe html și apoi change program și schimbi cu ce browser ai în pc, sau mai simplu pentru firefox dai pe opțiuni și advenced-apoi la deflaut system și bifezi prima casuța si dai click pe make firefox the deflaut program, succes

| iron2man explică (pentru hatze):

N-am default programs. alta cale nu e prin mozilla?

| iron2man explică (pentru hatze):

Mersi tie si celorlalti!

| hatze a răspuns (pentru iron2man):

Cu cea mai mare plăcere!

| hatze a răspuns (pentru iron2man):

Ba da. am scris tot acolo, intri în firefox si la optiuni-advenced si la deflaut system și bifezi prima casutța si click pe make firefox the deflaut program. dacă nu te descurci îți recomnd să-ți pui google chrome e mai bun decăt firefox.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi prin setari la mozzila ai undeva optiunea de a-l face browser default.
undeva la pe preferences->advanced->general

| lpavel a răspuns:

Il dezinstalezi si daca il mai vrei il instalezi din nou iar la sfarsitul instalarii te va intreba daca vrei sa ramana browser-ul principal si alegi NU.

| valentingb a răspuns (pentru lpavel):

Da,mai bine sa isi schimbe si Windows-ul sau poate tot calculatorul. Nu draga,faci asa:
In mod normal te intreaba el daca vrei sa il facio defaul browser. Daca nu te mai intreaba, asigura-te ca ai bara de meniuri, apasand click dreapta in partea de sus si bifand,, menu bar,,.In meniuri, apesi Tools apoi Options.
In gemuletul cu optiuni, apesi pe Advanced (ultimul) si in partea de jos ai un buton mare de tot care spune sa il faci default browser. Apesi pe ala, si ca sa nu se mai intample din nou asta bifezi mai sus unde scrie,, Alwais check to see if bla bla bla,,. Succes.

| stoica1 a răspuns:

Intri in Mozilla si iti va aparea o iconita in care te intreaba daca doresti ca mozila sa-ti fie browser automat si vei da Yes si gata. Funda?

| dariusbocos a răspuns:

Iti reinstalezi mozzila si o cand o sa faci asta o sa te intrebe daca vrei sa fie browserul principal dai pe da si il instalezi si gatawinking

| Dariuspeerta a răspuns:

Pai ce nu mai poti sa intri pe mizilla sau ce? cand intri trebuie sa te intrebe ce browser doresti sa folosesti...tu alege mozilla...sau mai bine dati jos de pe net. Chrome e cel mai bun iti zic euwinking