| VisualBasicExpert a întrebat:

Am și eu o mică(enormă) problemă la pc(laptop):azi m-am jucat "18 wheels of steels haulin" apoi am mai stat pe mess, pe net.Totul ok dar după vreo 5 ore nu mai avea sunet pc-ul(laptop-ul). nici la muzică, nici pe youtube, iar în bara de jos unde e reteaua-dacă sunt conectat la net-arată că nu sunt, dar eu pot intra pe net.Totuși nu se aude sunet! N-am boxe-doar astea încorporate în pc(laptop). fundiță(e prima dată când scriu că dau pentru. că vreau help!) am mai observat că dacă il scot din priză face un sunet(sunetu e normal pentru că facea tottimpu asa ca sa stiu)dar de ce nu se aude muzica, jocuri, net nimic?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu am aceeasi problema. Dar dupa ce dau un restart merge. Ai un virus probabil care afecteaza driverul pentru placa de sunet. Fa o scanare completa. Iti sugerez Kaspersky sau Nod 32 ca antivirus. Daca nu merge poti reinstala driverele de sunet. Eventual daca nu merge nici asa reinstalezi sistemul. Salvarile de la joc le poti pune deoparte ca sa nu pierzi nimic. Sper sa rezolvi.

| TheClassicGuitar a răspuns:

Verifica daca e bine instalat Driverul. adica cd-ul ala pa care ti-l da pentru placa da sunet. Desinstaleaza-l si instaleaza iar. La mine se numeste SoundMax.

| matt a răspuns:

Da amundoi care au dat raspuns au dreptate si Driverul poate nu e bine instalat dar si jocul poate fi virusat roaga-te sa nu aiba amandoi dreptate

| floryFlor3ntyna a răspuns:

La net ca sati arate ca esti conectat il instalezi din nou si la sunet cauti langa ceasul ala(ma rog)si arata o boxa ceva de genu asta daca nu merge trebuie sal duci la reparat(stege jocu ala ca s-ar putea sa ai virusi)funditabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este din cauza unui virus jefo mai exact. daca vrei sa se auda de-instaleaza programu placii de sunet apoi reinstaleazal si instaleaza-ti un antivirus intre timp...succes