| rozalia10 a întrebat:

Am o intrebare :d oare sa las pe cine sa "intre" in calculatorul meu si sa vada ce fac... adica sa ma indrume pentru instalarea unui joc. Programu e TeamViewer. oare imi poate strica calculatorul. sau poate intra in fisierele mele?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu. Dar poate sa vada tot ce faci tu pe pc..fraier ca l-ai lasat.

| Cristina45 a răspuns:

Nu iti strica calculatorul dar respectivu care iti intra in calculator bine inteles ca poate sa se uite si prin fisiere... funda? puppy dog eyes

| AlexandraDaria2015 a răspuns:

Stiu am incercat si eu programul si nu are virusi.ca sa poata intra in calculatorul tau trebuie sa ii spui o parola care va aparea acolo si tu poti vedea tot ce face el/ea.si daca vezi ca vrea sa-ti umble la fisiere sau sa descarca ceva ce nu-ti convine trebuie sa apesi pe schimba parola.este doar o fereastra cu un cod. funda?

| rozalia10 explică:

Pai si eu nu pot inchide atunci cand vreau eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! sa nu lasi pe nimeni sa-ti intre in pc, in ziua de azi nu ebn sa te increz in nimeni decat in familia tawinking desigur ca daca aceea persoana in data ce ii dai voie sa intre la tine in pc, poate face ce vrea ea si se poate comporta ca pe propriul pc. sfatul meu este sa nu-i dai voie invata singura cum sa instalezi un joc prin surse de ex: youtube acolo dai search la install + acel joc is siogur vei gasiwinking nu te increde in nimeniwinking
succes:*

| Amelya02 a răspuns:

Nu-ti poate strica calculatorul deoarece tu vezi ce face persoana respectiva, si poti sa intrerupi conexiunea in orice moment vrei!
Stai calma :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Dar ce legatura are cu Dragoste si sex?