Dami mie adresa isi iti las eu comentarii, acum, depinde si ce subiecte ai abordat.
Buna! Spune-mi mie care este blogul, da-mi adresa. O sa ma uit pe el, si o sa vedem, poate las comentarii.
Eu am blogul asta http://blog.vitaclub.ro/, insa si mie la inceput nu-l citea nimeni. Tu te astepti ca dupa 3 luni deja sa ai vizitatori. Cam dupa un an iti dai seama daca site-ul are viitor.Eu de ex, acum, dupa vreo 8-9 luni, am sute de vizitatori pe zi. Incearca sa-l promovezi, inscrie-l in directoare, comenteaza pe bloguri, etc. bafta
Foloseste cuvinte care sunt foarte cautate, de exemplu acum e nebunie dupa numele melodiilor celor de la 'La La Band' etc. gandeste-te si tu.
Buna,cum se numeste blogul? poate devin un fan ca sa iti faci mai multi in caz ca ai fb fa-ti o pagina si da linkul blogului creatsi scr acolo va rog vizualizati-l mai ales daca contine lucruri interesante (ne poate ajuta) deci incearca fundita?
Http://laurentiudanci.blogspot.com/ cand i-am pus numele vroiam sa-l fac doar cu pzoe dar nu m-am putut abtine sa nu postez si altceva:)