Dami mie adresa isi iti las eu comentarii, acum, depinde si ce subiecte ai abordat.
Buna,cum se numeste blogul? poate devin un fan ca sa iti faci mai multi in caz ca ai fb fa-ti o pagina si da linkul blogului creatsi scr acolo va rog vizualizati-l mai ales daca contine lucruri interesante (ne poate ajuta) deci incearca fundita?
Foloseste cuvinte care sunt foarte cautate, de exemplu acum e nebunie dupa numele melodiilor celor de la 'La La Band' etc. gandeste-te si tu.
Buna! Spune-mi mie care este blogul, da-mi adresa. O sa ma uit pe el, si o sa vedem, poate las comentarii.
Eu am blogul asta http://blog.vitaclub.ro/, insa si mie la inceput nu-l citea nimeni. Tu te astepti ca dupa 3 luni deja sa ai vizitatori. Cam dupa un an iti dai seama daca site-ul are viitor.Eu de ex, acum, dupa vreo 8-9 luni, am sute de vizitatori pe zi. Incearca sa-l promovezi, inscrie-l in directoare, comenteaza pe bloguri, etc. bafta
Http://laurentiudanci.blogspot.com/ cand i-am pus numele vroiam sa-l fac doar cu pzoe dar nu m-am putut abtine sa nu postez si altceva:)