| anaiulia777 a întrebat:

Am un Samsung Galaxy S4 și își pierde mereu din semnal. Când intru în setări la starea telefonul îmi arata ca nu am nr de telefon și rețeaua ca rețeaua este necunoscuta. Este din cauza telefonul sau sa mi schimb cartela? A mai avut cineva problema asta, dacă da, cum ați rezolvat? Mulțumesc. Ofer funda

Răspuns Câştigător
| Bogdy2k a răspuns:

Pot fi 2 cauze.
1. Providerul de telefonie.
2. Partea Software a telefonului.

Remedieri:
1. Daca este vorba de o incapacitate de transmitere de la provider. nu ai ce face decat sa astepti pana se "cizeleaza" si ei putin. (inlocuirea vechiului echipament cu altul mai performant)

2. Partea Software poate fi de asemenea o problema serioasa, atat pentru semnal cat si pentru alte functii ale telefonului. Incearca daca reusesti sa dai un "Factory Reset" la telefon. (Functia "Factory Reset" sau pe romana "Reseteaza la Setarile din Fabrica" ar trebui sa fie in Meniul Setari al telefonului)! Sunt sanse de 50-50 ca acest Reset sa rezolve problema.

*** Atentie doar la Factory Reset, acesta va sterge tot din telefon. Se poate face Back-Up dar nu recomand daca telefonul are probleme. O zi placuta in continuare.

3 răspunsuri:
| iDenisuc a răspuns:

Chiar nu ai o altă cartelă? Încearcă si baga cartela unui prieten, prietena, rude și vezi dacă mai face probleme. Dacă continuă problema atunci scrie-mi și te ajut să-l resetezi.

| horia2012 a răspuns:

Daca pana acum nu a mai facut asa ceva, in general cartela e de vina ( e pe duca).

| DeyCj a răspuns:

Dacă știi ca ai dat cu telefonul de pământ, chiar dacă nu recent, e de la telefon.Cartelele sim sunt simple chip-uri ce stochează date, nu au treabă cu calitatea semnalului telefonului.Succes