Presupun ca te-ai indragostit de metro ui, pai, ce pot sa spun, have the best of both worlds
http://www.iobit.com/iobit-winmetro.php
Vezi ca windows 8 nu e asa genial pe cat vrea sa para. Si eu mi l'am pus pe compaq presario cq57 i'am pus tate driverele dar driverul audio nu vroia sa functioneze. Sfatul meu e sa il lasi pe windows 7.
Multumesc pentru asfat dar nu mai sint curios de wind 7.Stii cum este? Cum ai merge pe po dacie si pe un Mercedes calsa S.Am avut foarte mult timp wind 7.Cind aparu wind 8 am pus asta 8.Am rualt cu el cam 8 luni si fara sa vreau am revenit la wind 7 pentru a putea face upgrade la 8 cam zis ca era ieftin.A fost ieftin la inceput pina in 40 de dolari dar cind m-am trezit eu sa fac gata sa dus.Si uite asa am pus wind 7 iar si am zis ok sa merg asa ca am licenta pe wind 7.Si am mers cam 2 zile si nu mai pot.Nu se compara rapiditate si tot ce doresti la 8 fata de 7. Cel putin eu spun cum ruleaza cam mers cu0 amindoua.Plus ca pe 7 am mers ani buni, deci ar fi tyreb sa-mi placa mai mult.Dar nu se compara.Problema este alta.Cind pun sa scanez calc la Microsoft culmea imi spune ca calc meu care este nou nu este compatibil cu wind 8.Pe o risnita de acum 4 ani merge totul struna dar cum am spus pe al meu cai nou nu-i compatibil.Eu am pe el Intel i7 quad core M era al 3 lea pe atunci cind l-am luat in top la proceosoare.Video iar buna totui este nu cele mai tari dar de top si culmea nu este compatibil cu wind 8.Asta mi-a spus Microsoft cind am scanat.Am scanat o risnita cum am spus si mi-a spus totuu este ok.Pai sa nu dai cu ei de pamint. Poate nu inteleg eu ca nu pot sa spun ca ma pricep, sau ca am scoala in domeniu asta si sincer nu mai stiu.E ok oricum multam de raspuns.Cineva spunea pe aici sa instalez nu stiu ce trilulili crocodile, multumesc eu nu instalez astfel de chestii.
Nu este deloc asa. Daca nu aveam altu pe care sa pun da ziceam.Dar ti-am spus am p; us acelasi wind 8 pe un laptop de 4 a I vechime si la ala toate merg fara absolut nici o problema.Nu e vorba ca trebuie sa cumpar cu wind pe ele instalat. Unde sint eu calculatoarele asa vin toate cu system de operare pe ele indifferent ce calculator cumpweri.Nu exista calculator sa cumperi fara system de operare. Vorbesc unde sint eu.Acum ca asta n-a avut wind 8 inteleg, dar nu inteleg cum un calc nou poate sa intimpine anumite problem si o risnita de 4 ani sa mearga struna si Thosiba.Ce funda zici? Pai dau funde cui vine cu o explicatie ceva.Asa sa zic da ruleaza wind 7 ala nu e raspuns.Eu cam asa gindesc ca se dau pe aici raspunsuri cistigatoare, acele care lamureste situatia.Dar daca insistisi si cauti funde o sa iti dau si funda pina la urma.