Tablete sunt si la 300 de lei si la 400-500 sau tableta de la microfost aparuta acum e smechera nu stiu cat costa dar na.
Depinde de ce are in ea nu conteaza firma
Sunt tablete la doar 600 lei.Romanesti,si bune. Nu platesti numele, platesti marfa.
Allview vrei sa zici? Montate in Romania cu piese din China.
Da ce, restul cum sunt?
Montate in China cu piese din SUA.
Cu 4 mii de lei iti cumpero OZN daca e.si Apple daca este si ultima tableta si costa cam 800$. deci 800$ face cam 260 de lei. daca cumperi o tableta Apple 3 atunci iti poti cumpara 2 cu banii aia.inainte sa cumperi ceva cauta peste tot, intreaba etc.nu te uita doar in magazine si doar la unu si gata cumperi.bine acum daca ai bani si n-ai ce face cu ei poti sa dai si 5 mii de lei.intra pe www.apple.com dar pe america si o sa vezi ce preturi sint.acolo Apple vinde si online si poti intreba daca delivereaza si in afara usa.dar cred ca delivereaza.si poti intreba daca e free trimisu sau cit costa. daca nu iontra pe www.ebay.com dar tot ebay america si gasesti tablete de care vrei dar ceva mai scumpe decit la manufactor.dar sigur vei gasi si unia care vind si in afara usa si acolo pe pagina vezi exact fara sa intgrebi daca ala delivereaza afara din usa si cit costa si trimisu. cele mai mici preturi la orice le gasesti in america.pentru Apple nu-ti trebuie cont nu-ti trebuie nimic.pentru ebay trebuie sa iti faci cont sau daca ai pe careva care are deja poate cumpara el pentru tine. ebay america nu poate trage tepe nimanui pentru ca tot ce misca trece printr-o banka.bafta si sper sa gasesti ce cauti.
Scuze am vrut sa scriu 2600.asta e am gresit dar daca am spus 800$ transformarea trebuie sa o faci tu ca stii cit este un dolar.deci in america la Apple atit este o tableta 4.si poti sa comanzi daca vrei, nu trebuie sa te ducui tu acolo.si la best bay la fel tocmai ce am vazut ieri ca e 800$. prietenul meu si-a luat o tableta 3 acum o luna dar el la fel nu s-a uitat ca aparuse si asta 4 si-a luat-o cu acelasi pret pe 3.cineva spune ca luat tableta cu 350 de lei. ppoate o fi luat dar nu ce am zis eu.deci scuze ca am scris 260 in loc de 2600.
Da frate dar cine a intrebat a spus ca a vazut cu 4 mii.deci una e sa dai 4 mii alta e sa dai 2700 de lei nu? ata daca cel care a pus intgrebarea nu a gresit el in loc sa puna 400 a pus 4000.eu am crezut ca el sa mirat ca la 4 mii ar fi ieftin.pentru ca atunci cind faci reclama la ceva mai mereu faci la ceva ori ca e f bun ori ca e mai ieftin.eu asa gindesc.deci celui cea pus intrebarea ori i s-a parut ieftina aceasta tabla ori scumpa.nu stiu ca na zis nimic.
Cred ca Starluly a vrut sa spuna 400 de lei, si da este adevarat numai ca nu la calitatea celor de la Apple sau Samsung
searatarziu întreabă: