| andy14 a întrebat:

Am vrut sa instalez windows 7 pe un pc si a aparut o problema si l-am inchis. Acum cand aprind pc-ul imi scrie,, Press any key to Boot from CD or DVD...
BOOTMGR is mising
Press Ctrl+Alt+Delet to restart''
Ce e de facut? Funda

10 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Să apeși orice tastă ca să butezi de pe DVD și apoi să instalezi Windows-ul conform NU ca românu(adică prost!). Detalii la mine pe site(e la profil)
Prblemă...Depinde ce problemă o apărut. Dacă știi ca ai furat windows-ul din sursele alea ce le folisți să furați si jocurile atunci zi mersi că nu ți-ai dus hardul și mai grav bios-ul! la care așa zisele probleme sunt ceva normal că copia de Windows e contrafăcută. Succes

| andy14 explică (pentru DeyCj):

Windows-ul ala e luat de pe file.list si am pus la mai multe pc-uri.Am apasat aproape toate tastele si nu merge.

| DeyCj a răspuns (pentru andy14):

Ai fost complet inconștient.Ai distrus hardurile nu numai la pc-ul tău că și la alții, și de ai prin copia aia e are viruși de bios l-ai infectat și pe ăla
Chestia aia cu Bootmngr is missing se datorează faptului că windows-ul o apucat să șteargă datele și să instaleze virușii și pe când să copieze datele l-ai oprit.Asta desigur dacă nu ți s-o umplut hard-ul de bad-uri logice de la softurile și windows-ul furate de acolo!
În astfel de situații eu procedez la diagnoza hardware și apoi dacă văd că nu sunt probleme(în 99% din cazuri sunt bad-uri pe hard și/sau sectoru de boot infectat) instalez o copie legitimă în trial de Windows 7/8.1 sau 10(depinde ce cere beneficiarul), ceea ce ar trebui făcut la tine.Atenție însă nu toți așa zișii depanatori de calculatoare știu meserie.Mai ales cei din service-urile de cartier îs vai de capul lor.În schimb te-ar putea ajuta tehnicienii dintr-un service autorizat, deoarece problema la tine poate surveni de la viruși, și bad-uri, și asta se rezolvă cu prima diagnoză hardware și apoi devirusare cum trebuie, chestie ce tu ca user normal nu o știi face, chiar dacă crezi că dacă știi da next next(că merge și așa) știi repara calculatoare.Error!

| andy14 explică (pentru DeyCj):

Windows-ul ala il am de ceva timp si nu a avut nici-un PC probleme (in afara de ala).Si am o diploma CISCO, nu sunt un user normal.

| K0sti a răspuns:

Pai daca nu are sistem de operare pe el ce ai vrea sa-ti arate, gagici in curu gol?
Formateaza partitia si apoi instaleaza din nou!

| andy14 explică (pentru K0sti):

Nu merge sa intru in dvd sa instalez windows-ul din nou

| K0sti a răspuns (pentru andy14):

Pai am spus eu sa formatezi cu windows? Formatezi din DOS cu asta: http://www.epasystems.ro/partition-wizard-home-edition/
Bootezi cu el!
Inainte de asta sa ai in BIOS unitatea optica pusa ca prima optiune de boot si dupa aia hardul! Asta trebuia sa o stii, da pe voi va doare in dos, stati de jocuri si facebook!

| andy14 explică (pentru K0sti):

Era din cauza DVD-ului, era deteriorat.

| K0sti a răspuns (pentru andy14):

E si asta o problema! Tu ai spus ca l-ai mai folosit!

| BigEgo a răspuns:

Ideal ar fi ca atunci cand deschizi pc-ul sa intrii in BIOS. Acolo trebuie sa setezi vizibilitatea cd-romului sau dvd-romului astfel incat sa inceapa operatia de bootare. Ulterior vei putea apasa orice tasta si computerul va instala Windows-ul.