| Paul260 a întrebat:

As vrea sa stiu care ii cel mai rapid windows am 1.8 procesor 3 g ram placa video 512 mere windows 7 64biti bine si care mil recomandati?

7 răspunsuri:
| lighting a răspuns:

Viteza de lucru a calculatorului tau nu depinde de windows...ci de RAM-i si Procesor. Cat despre windows eu ti-as recomanda XP deoarece 7 este destul de pretentios, acum depinde de tine, care iti place

| Ceapone66 a răspuns:

Windows 7 e excelent pentru computerul tau si foarte stabil. Daca se misca mai incetisor e din cauza procesorului insa iti recomand Tune Up Utilities 2011 (o sa gasesti cu serial pe google). Iti spun din proprie experienta: Win7 + TuneUp2011 = Love. Windows XP e cel mai rapid insa la generatiile noi de PC-uri gasesti mai greu drivere-le pentru componente sau nu le gasesti pe toate. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor.

| ina25bin a răspuns:

Cel pe care il ai deja

| X a răspuns:

Windows xp e cel mai bun pentru tine normal ca merge windows 7, vista pentru ca ai ram si ocupa 1gb din memoria ta deci windows xp the best!

| CM7YRE a răspuns:

Merge dar baga xp ca-ti merge mai repede.

Răspuns utilizator avertizat
| Ovidiu a răspuns:

Windows 7. bine ar fi ultimate. Bine ar fi sa fie activat cum trebuie ca de altfel ar fi vai si amar, te detecteaza astia si se instaleaza diferite updateuri.