| LorenaElena186 a întrebat:

Am avut driver de sunet realtek, era totul ok, dar l-am dezinstalat din greseala. Acum orice driver pun nu se aude. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma, dar fara sfaturi de genul : schimba-ti placa de sunet. FUNDA.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Probabil ca ai facut o stergere si nu o dezinstalare. Daca ai facut o stergere ar trebui sa intri in Control Panel si sa-i dai dezinstalare. Ne spunand ce Windows ai nu te pot ajuta. Dupa aceea trebuie reinstalat.

| LorenaElena186 explică (pentru Salontanul):

Am XP.

| K0sti a răspuns:

Pai tu crezi ca driverele se pun dupa ureche? Nu exista "orice"! Vezi modelul placii de baza, cauta producatorul si descarca driverele! Simplu!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru LorenaElena186):

Ok. Intra in Add or Remouve si daca vezi ceva cu Realtek ii dai uninstall. Apoi faci asta:
Intra pe My config http://www.ma-config.com/en
Apasa Start the detection. O sa-ti apara mai jos Agent installation. Apesi pe el si iti apare Automatic Installation.
Apesi pe el si se va instala un programel. Dupa trebuie sa apesi iarasi Start the detection. In My Drivers vei gasi toate driverele tale. Cele cu galben trebuie instalate obligatoriu, cele cu verde sunt update-uri si nu este obligatoriu sa le instalezi. Apropo! Sa ai instalat in prealabil Adobe Flash Player. Succes!

| LorenaElena186 explică (pentru Salontanul):

Nu a mers. Multumesc oricum.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru LorenaElena186):

Ce eraoare ti-a dat? Daca totusi vezi ca numerge noteaza-ti ce ti-am scris eu si reinstaleaza Windowsul.