| asbif a întrebat:

Buna am cateva DVD-uri originale cu filme si astazi am vrut sa vad cateva pe PC, am bagat unu si m-am uitat cat m-am uitat si se blocheaza si dupa revine, dar nu la toate DVD-urile face asa si vreau sa va intreb daca imi iau un DVD-player v-a mai face figuri DVD-ul adica sa se blocheze filmul?

12 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Fa o smecherie! ia un dvd blank si inscriptioneaza de pe dvd-ul original pe blank. copie filmu in pc, apoi copie-l pe dvd! daca asa iti va rula, inseamna ca dvd-ul e zgariat! daca reda tot rau, fa o actualizare la driverul placii video, o curatare cu c cleaner, o reinstalare a playerului ce il folosesti, sau, poate a obosit unitatea dvd-rw!

| asbif explică (pentru florin1979):

Vreau sa stiu daca ar putea sa mai faca asa si pe un DVD-player? Ca in primvara o sa imi cumpar si atunci nu o sa mai vad pe PC.

| florin1979 a răspuns (pentru asbif):

Iti dau un sfat! incearca sa vezi daca iti merg asa, cum am zis eu(copiate pe un cd/dvd). si iti recomand sa iei UN DVD PLAYER ULTIMUL TIP capabil sa vada cat mai multe formate video! Asa iti va citi orice format video! Iti dau un link, la un dvd bun! http://www.pcgarage.ro/dvd-playere/samsung/dvd-c550/

O sa incerc si asa, DVD blank este un DVd normal care se poate cumpara din magazin sau este mai special?

Dvd normal, gol, ce il inscriptionezi acasahappy

Este un dvd normal, gol, ce il cumperi de oriunde si il inscriptionezi acasa! scuze daca mai p[rimesti un mesaj asemanator, merge ca naiba TPU, ca de obicei, si nimeni nu se sesizeaza!

Am luat un alt plyer, Power DVd si cu acela nu mai face figuri sa fie din cauza fostului player? O sa incerc si metoda ta.

Nu playerul conteaza foarte mult, ci codecurile! probabil power dvd are codecuri incluse, s-au instalat odata cu playerul si s-a rezolvat problema! eu folosesc bs player, ce are de asemenea codecurile video necesare redarii in orice format!

| Jameson a răspuns:

Sunt zgariate cdurile sau citeste incet unitatea optica sau din cauza playerului. recomandat este powor dvd si cel mai bun.

| asbif explică (pentru Jameson):

Eu le-am redat in PC sa fie asta buba? si ce mi-ai recomanda pentru a merge bine?

| Jameson a răspuns (pentru asbif):

Powor dvd. e cel mai bun.

| omide a răspuns:

Vezi un Bsplayer sau niste codecuri mai noi
le gasesti pe http://download.rnt.ro la sectiunea Multimedia