anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as vrea sa fac si eu upgrade la CPU din moment ce nu am bani pentru un PC nou macar un procesor mai bun sa fie caci acest single core nu face fata asa ca va las pe voi sa ma ajutati si sa imi ziceti daca pot face ceva

Placa baza : http://postimage.org/image/wdludnc7z/

5 răspunsuri:
| Karbox a răspuns:

Salut,vezi aici ce procesor ti-ar merge,însă eu nu aş cumpăra un nou procesor.Aş reveni la windows XP, care va merge excelent pe procesorul tau actual, şi aş aştepta timpul când o sa am bani să îmi fac eu un sistem PC, cum vreau eu.

Făcut pe piese, cel mai bun.Strângi şi tu vreo 2-4 ani bani (cred ca strangi 50 de milioane in 4 ani ) Depinde de ce încasezi tu lunar.

Şi de banii aia îţi faci tu un sistem de mare frumuseţe!
Nu cumva sa cumperi un sistem gata facut ca nu sunt bune de nimic.Ori se va arde sursa, ori se intampla altceva.

Şi în plus: daca cumperi componente separat AI GARANTIE PENTRU FIECARE PIESA IN PARTE! Tare, nu?

Daca nu te pricepi la configuraţii PC, poti sa ma contactezi.

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-8I945PL-G.html

MAGAZIN ONLINE DE IT: WWW.PGGARAGE.RO

Gasesti pe pcgarage orice, eu de acolo mi-am luat toate piesele şi sunt excelente.

| Florin_4402 a răspuns:

Da dar in ultimul timp procesorul cedeaza desi am pasta pe el si cooler nou si de aceia as vrea macar un dual core caci eu mi-am facut deja un PC pe piese cu amd fx 8120 si iese cam 3.300 ron cu tot cu ecran caci 8 nuclee sunt exact ce imi trebui pentru ca eu rulez si alte aplicati impreuna cu jocurile si daca se poate da-mi si mie un sait unde pot vedea un procesor dual core care se mearga pe placa mea de baza, si daca vrei poti sa imi faci un PC pe piese la damfis caci de acolo vreau sa cumpar pentru ca e in Timisoara si merg la ei cand ajunge fiecare piesa ei le monteaza gratis si eu plec cu PC acasa... asa ca fami daca se poate si vezi poate au ei un procesor care sa imi mearga... astept raspunsul tau!

| Florin_4402 a răspuns:

A si am windows XP deja tema e de vista... atat

| Florin_4402 a răspuns:

Inca un lucru mai de mult acum 4 ani bagam windows vista si merge foarte bine ma puteam juca nu avea probleme dar cand l-am bagat iar acum cateva luni am vazut ca abia mai merge si cand m-am uitat la task manager procesorul era la 100% fara sa fac mare lucru desi totul era ok la cooler si pasta...

| littlelogo a răspuns:

Introdu codul voucher-ului PC Garage F7VWWNVD
inainte de finalizarea oricarei comenzi pe www.pcgarage.ro
si obtii imediat o reudcere la produsele din cosul de cumparaturi. ~Voucherul nu expira deci il poti nota pentru a-l avea la indemana la urmatoarea comanda. Spaer sa te ajute :) Bafta la cumparaturi