Probabil ai configuratii prea proaste pentru windows 7. Ca sa ti se miste bine iti trebuiesc minim 2 gb ram si un procesor de vreo 2.5 mghz sau mai mare.
Instaleaza windows Xp sp 1, 2, 3 sunt mult mai bune decat windows 7.
Windows 7 consuma foarte multe resurse in jur de 500, are tot felul de aplicatiii inutile si effecte care impresioneaza dar strica din calitatea pc-ului.
Sa schimbi calculatorul si pastrezi windows-ul sau pui un alt sistem de operare.
Incearca sa mai faci putin spatiu ( sterge ce nu-ti mai trebuie ), sau daca nu poti instala windows xp. e mai bun, dupa parerea mea
Normal ca ti se misca greu fiindca nu ai procesorul si memoria RAM destul de buna! Iti recomand sa instalezi Windows XP, merge mult mai bine, la calculatorul care-l ai!
Buna esti sigura ca Pc-ul tau are toate resursele necesare sa ruleze Windows 7? Poate Pc-ul tau nu are destule resurse pentru Windows 7. Incearca sa dai si o scanare cu un antivirus poate ai "agatat" vreun virus ceva. Daca tot se misca greu in continuare incearca un alt sistem de operare de preferat Windows XP.
Instaleaza din nou widowsul
. si il resoftezi in caz daca nu vrei... sa tii se stearga toate informatiile din pc
punele pe un stick sau alt ceva:d. Fundaa? :d
Pentru Windows 7 trebuie sa ai minim 2GB ram si recomandat ar fi 4GB.Probabil nu ai cerinte corespunzatoare pentru Windows 7.
Poi poate iy prea puternic windowsul pentru calculatorul tau.Reinstaleaza windows-ul.Eu ti-as reomanda Windows XP Professional SP2.S-au daca n i-ati un anti-virus bun si deviruseaza-ti pc-ul.Eu ti-as recomanda Kaspersky Anti-Virus 2011.Astept funda
Instaleaza-ti programul de curatire a pc-ului, advanced system care, e usor de folosit si imbunatateste performantele calculatorului.Il gasesti daca dai pe googlw download advanced system care
LisaJulie întreabă: