De ce ai lua o copie win7 build 7100?
Aceasta este o varianta de proba(Release Candidate), facuta pentru a gasi unele buguri inainte de a lansa oficial windows 7.
Eu am build 7601.
Cauta o versiune mai noua de windows 7, sau cum te-au indrumat si colegii mei de pe TPU cheama pe cineva care se pricepe.
Instaleaza drivere pentru placa video (sau pentru integrata video din procesor) si o sa mearga.
Incearca sa imprumuti windows 7 original de la cineva nu va mai luat replica ca puteti lua taca sa nu aiba unele fisiere elementare si asa o sa va stricati pc!
Widnows-ul asta are efecte aero, dar nu vreasa le accepte, nu le schimba, maine primesc windows 8. Cum fac de la meniul ala gigantic sa trec ca si pe windows 7 cu bara etc?
Aici nu cred ca iti poate raspunde cineva depe TPU mai bine intreaba pe un expert in pc
Efectul Aero depinde numai de placa video. Trebuie sa suporte Pixel Shader 2.0. Nu are, nu vei avea efect aero. Poti schmba toate widows-urile.
Instaleaza driverul placii video, daca nici dupa nu merge inseamna ca placa video nu suporta interfata aero
Cum sa instalex, de unde? un site bun va rog?
Click dreapta pe desktop/personalization/go more theme online, descarci orice tema.Dai apoi clic dreapta pe my computer/proprietati/setari complexe de sistem/setari(prima de sus) si sa ai bifata prima optiune adica sa aleaga PC-ul ce setari sa ia.
Imi poti spune in engleza de la setari in colo? numai cuvintele : setari etc.
La mine e bifata, si tot asa e, si nici poza de display nu ma lasa, numai culori...
Ce placa video ai?
Nu stiu, de unde sa stiu?
In orice caz, reinstaleaza un Windows corect...si complet! De fapt, cheama pe cineva care stie mai bine.