| marylaza13 a întrebat:

Deci dau funda! Am copie de windows 7 build 7100 si nu merg efectele aero, downloadam de pe site-uri bune efecte aero dar nu se schimba nimic... si cum sa fac sa apara transparent etc? Si in loc de internet explorer 9 am 8. straight face De ce? Cum pun efectele aero? P.S. am incercat si la peronalization si dadeam clikc dar nu se schimba nimic, tot asa ramanea! Ce sa fac?

14 răspunsuri:
| stanly7 a răspuns:

De ce ai lua o copie win7 build 7100?
Aceasta este o varianta de proba(Release Candidate), facuta pentru a gasi unele buguri inainte de a lansa oficial windows 7.
Eu am build 7601.
Cauta o versiune mai noua de windows 7, sau cum te-au indrumat si colegii mei de pe TPU cheama pe cineva care se pricepe.

| AnonimDinRomânia a răspuns:

Instaleaza drivere pentru placa video (sau pentru integrata video din procesor) si o sa mearga.

| DjYonutz a răspuns:

Incearca sa imprumuti windows 7 original de la cineva nu va mai luat replica ca puteti lua taca sa nu aiba unele fisiere elementare si asa o sa va stricati pc!

| marylaza13 explică (pentru DjYonutz):

Widnows-ul asta are efecte aero, dar nu vreasa le accepte, nu le schimba, maine primesc windows 8. Cum fac de la meniul ala gigantic sa trec ca si pe windows 7 cu bara etc?

| DjYonutz a răspuns (pentru marylaza13):

Aici nu cred ca iti poate raspunde cineva depe TPU mai bine intreaba pe un expert in pc

| horia2012 a răspuns:

Efectul Aero depinde numai de placa video. Trebuie sa suporte Pixel Shader 2.0. Nu are, nu vei avea efect aero. Poti schmba toate widows-urile.

| dracu14 a răspuns:

Instaleaza driverul placii video, daca nici dupa nu merge inseamna ca placa video nu suporta interfata aero

| marylaza13 explică (pentru dracu14):

Cum sa instalex, de unde? un site bun va rog?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click dreapta pe desktop/personalization/go more theme online, descarci orice tema.Dai apoi clic dreapta pe my computer/proprietati/setari complexe de sistem/setari(prima de sus) si sa ai bifata prima optiune adica sa aleaga PC-ul ce setari sa ia.

| marylaza13 explică (pentru anonim_4396):

Imi poti spune in engleza de la setari in colo? numai cuvintele : setari etc.

La mine e bifata, si tot asa e, si nici poza de display nu ma lasa, numai culori...

| anonim_4396 a răspuns (pentru marylaza13):

Ce placa video ai?

Nu stiu, de unde sa stiu? thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru marylaza13):

In orice caz, reinstaleaza un Windows corect...si complet! De fapt, cheama pe cineva care stie mai bine.