| JasonMcCann a întrebat:

Bună!
Eu utilizez browser-ul Chrome. De ceva timp nu prea caut multe lucruri pe Google, pur și simplu editez un marcaj cu paginile pe care intru cel mai mult. Am o singură problemă, de câteva zile (am re-instalat de curând Chrome pentru că îmi apăreau în continu mesaje de eroare) de fiecare dată când mai caut ceva pe Google, de exemplu am scris „TPU", am apăsat pe prima variantă, însa mi-a deschis link-ul cu pagina într-o filă nouă. Cum pot face ca atunci când deschid o pagină de pe Google să nu se mai deschidă într-o filă nouă?
Aștept răspunsuri.

Răspuns Câştigător
| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Intra pe Google si cauti ceva, nu conteaza ce. Apoi dupa ce ti-a afisat rezultatele, ai o rotita cu zimti pe care dai click si o sa iti apara un meniu. De acolo alegi "Setari de cautare" si debifezi unde scrie "Deschideţi fiecare rezultat selectat într-o fereastră nouă de browser". Apoi dai "Salvati" si gata.

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Asa si trebuie, ca sa nu pierzi pagina anterioara. Ce faci cand deschizi 15 pagini? Si vrei sa revi la pagina 2 de exemplu, dai back de 13 ori? E ilogic.

| Tagaso a răspuns:

În Chrome dreapta sus ai meniul Google Chrome, deschizi, dai clic pe setări, aliniatul al doilea scrie:La pornire, debifează "Deschideți pagina filă noua"și bifează al treilea paragraf"Deschideţi o anumită pagină sau un set de pagini. Setaţi paginile"de unde setezi prima pagină google sau ce vrei tu.Mai jos la "Aspect"trebuie bifat"Afișați butonul Pagină de pornire"Baftă.

| Dvmasster1 a răspuns:

Cred ca ai setarile facute gresit. Eu unul nu folosesc G. Chrome, dar cred ca ar trebui sa cauti pe internet setarile originale. Succes!