Te salut! In acest range 1200-1400 se gasesc sh telefoane mult mai bune decat de ai enumerat tu aici. Recomand brandul Samsung, gama s, la banii astia e posibil sa gasesti un 23 decent sau un s 22 in stare foarte buna. De asemenea si cei de la oneplus au specificatii foarte bune. Sunt mai multe branduri ok si de la acestia recomand in special gama premium, cum este gama S de la Samsung, Este o diferenta enorma fata de gama A, cele pe care le-ai recomandat si la materiale, si la specificatii si la faptul ca de obicei gama premium primeste update de soft o perioada mai mare de timp.
Salut, nu știu dacă te va ajuta răspunsul meu in totalitate. Samsung tine bine in timp dar se poate incalzi mai ales vara. O alta varianta EXTREM de buna este NOTHING PHONE 2(a), îl găsești pe eMAG la 1275, nou. Mult mai bun și mai calitativ decât Motorola + multe alte lucruri pe care le poate face comparativ cu alte telefoane scumpe. CEO-ul de la Nothing a lucrat inițial pentru OnePlus care sunt tot niște telefoane durabile și calitative (a rezistat 4 ani la mine). Pe lângă asta un mic info Nothing 2(a) este android, 128GB, 8GB RAM, 5G. După părerea mea este o alegere mult mai buna decât celelalte telefoane propuse de tine din punct de vedere calitativ si profesional. Cei drept Nothing si OnePlus sunt vândute mult mai des in alte țări Europene decât in Romania deoarece cumpărăm Iphone și S24 ultra(telefon extrem de bun, dar scump) pentru a ne da mari. Am ajuns să plătim numele nu spec-urile.
Te salut cu toata stima si respectul Mircea! Iti multumesc pentru raspunsul tau, dar din pacate eu sunt obisnuit cu acele modele de telefoane care le-am precizat in intrebarea mea, am avut inainte cativa ani la rand si din aceleasi serii ca sa zic asa iar acum Vinerea viitoare m-ar interesa sa imi cumpar ori un Motorola Edge 50 Pro deoarece a adus un prieten de-al meu cateva bucati din Tarile Nordice unde a lucrat si le-a decodat aici ca sa functioneze si pe Romania deci acum sunt decodate pe orice regiune, sau sa mai strang bani si sa imi iau un S24 Ultra Violet 512 rom /12 gb ram fiindca si pe acesta l-a putea cumpara cu 3600-3800 de lei de la un prieten care are magazin de telefoane. Chiar nu stiu ce sa zic sincer sa fiu
LisaJulie întreabă: