anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TăPăU!

Am o super extra mega gigantica problema!straight face
Am intrat pe >facebook.big grin<
Si mi-a aparut"Participa la acest test pentru a vedea daca acest cont iti apartine tie"sau nu mai stiu cum.
Ok, nimic neobisnuit.
Dar stai! Mi-au zis ca nu mai am voie sa intru pe facebook! Cine stie pana candstraight face
Ei imi aratau niste imagini de profil a prietenilor din lista mea si eu trebuia sa spun care e.
Si am spus"Gizăs"!straight face
So..idei?
Dau si inaltimea sa, FUNDA!

10 răspunsuri:
| Manuela15 a răspuns:

Buna daca iti arata prieteni tai din lista si iti arata poza trebuie sa scrii numele la fiecare si mie miso intamplat dar pana la urma si revenit fa asa scrie numele la fiecare Bafta:*

| Crucified a răspuns:

Doamneeee! nu stiu ce sa zic... :-o paranormal.

| Romania2014 a răspuns:

Pai cineva a incercat sa iti sparga parola Facebook...iar acum tu trebuie sa identifici numele prietenilor tai dupa poze.Acest lucru este facut pentru a fi sigur daca esti tu sau nu adica numai tu iti cunosti cel mai bine prietenii. Funda?

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns:

Da. dai funda aluia de sub/desupra mine/mea, ca o fi zice bine smug

| Bogdacutu a răspuns:

Pai clar. Cand adaugi prieteni pe facebook, ei te avertizeaza clar ca trebuie sa cunosti in realitate persoana pe care o adaugi. Si cum toti alearga dupa prieteni, nu citeste nimeni aia. Deci nu-i opreste nimeni sa-ti faca o faza din asta si sa iei ban. Ca daca cunosteai prietenii pe care ii adaugai, nu pateai asa.

| anonim_4396 explică (pentru Bogdacutu):

Si acum ce fac?sad

| Bogdacutu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cel mai probabil trebuie sa astepti cateva zile

| anonim_4396 explică (pentru Bogdacutu):

Wtf?! CatevA ZILE?!

| farafite a răspuns:

Auzi nici pe soramea no lasa nu toi trimis cv cod la nr de tel care l-ai scris daca ti-a dat asa ac? si imi cam placi daca vrei sa vb baga id asta in mesws ukyhasasuke