| NadyPorahy a întrebat:

Bună! Știți un program/aplicație/extensie care să traducă automat orice film/video de pe orice site? Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu exista asa ceva.

| NotNamed a răspuns:

Exista dar nu te incurca cu asa ceva, iti vor da niste nervi de iti trece tot cheful. Nu cred ca vrei sa vezi o subtitrare de genul:

Milioane de oameni care pretind
să fie răpit de către extratereștri.
Povești vechi de oamenii au adus de pe planeta de ființe din alte lumi.

Mai bine cauta subtitrarile pe net iar daca nu gasesti faci o cerere pe site. urile de subtitrare sau rogi un prieten care stie engleza și are timp liber sa ti.o traduca.

| PainTech a răspuns:

Nu există ceva care sa traducă automat. Și dacă ar exista nu ar fi mai bun decât subtitrările automate YouTube care sunt jalnice. Deci nu te ajuta.

La filmele descărcate poți folosi BS Player pentru a căuta automat subtitrarea pe internet. Eventual poți căuta manual "subtitrare romana [numele filmului]". O descarci și o pui peste film.

| NadyPorahy explică (pentru NotNamed):

Îmi poți spune te rog despre ce program/extensie/aplicație vorbești? Mulțumesc!

| NotNamed a răspuns (pentru NadyPorahy):

Sunt atâtea programe care iti genereaza sub forma de text coloana sonora al unui film/videoclip. Sunt si site.uri unde poți sa încarci subtitrarile direct pentru a le traduce automat. Nu vorbesc despre o traducere in real time, de asta se ocupa YouTube la videoclipurile care au încărcate deja o subtitrare, ci despre cum ai putea sa traduci o subtitrare. Programe sunt atatea, nu le stiu numele ca nu le.am folosit dar poți scrie pe net "convert audio to subtitle" sau "convert mp3 to subtitle"... daca descarci o subtitrare deja existenta al unui film/video poti scrie "translate srt file" sau "translate subtitle file".