| Nemes_Roxana_1993 a întrebat:

Am contract la romtelecom clicknet power si am in contract scris ca am viteza de 100mb tehnologie FTTB dar eu am fire de cupru si prind maxim 8.50 down si 0.84 up ce as putea sa fac? Am precizat asta la relatii cu clienti si ei au spus ca nu pot sa ma schimbe la fibra intrucat eu nu ma aflu in aria de acoperire a serviciului ( Ramnicu Valcea) si i-am spus ca macar sa ma scada la plata ( 88 lei cu tot cu fix 100) dar ei au spus raspicat ca termeni contractuali trebuie respectati ce as putea face? o reclamatie sa scap de ei? ca cica trebuie sa platesc 31 milioane pentru lunile neutilizate... funda la cine ma ajuta. Imi cade netu la 10 minute ca iau retezat firele de la splitter catre router si trebuie sa vina sa mi le lege peste 3 zile

Răspuns Câştigător
| Dezinteres a răspuns:

Mare lucru nu ai ce sa faci.Atata timp cat ai contract cu ei esti obligata sa platesti. Contractele de le noi sunt contracte fara o viteza garantata.Tu ai 100mb...dar nu ii ai garantati.Asta inseamna ca viteza maxima pe care poti sa o prinzi este de 100mb, dar nu este specificata si viteza minima.Din pacate in cazul tau nu ai ce sa reclami intrucat netul merge in specificatiile date in contract.Trebuia sa citesti cu atentie contractul happy
31 de mil? adica tu nu ai platit de 31 de luni.cam ciudat.De obicei serviciul se sisteaza dupa 3 luni de neplata.

| Nemes_Roxana_1993 explică (pentru Dezinteres):

31 de milioane numai daca vreau sa reziliez contractu plata am facut-o la luna. cum se da funda? ca nu vad ceva semn pe aici de cand s-a schimbat TPU...

| Dezinteres a răspuns (pentru Nemes_Roxana_1993):

Habar n-am laughing nici nu stiu ce se face cu ele happy
Oricum incearca sa faci reclamatii la ei de fiecare data cand nu iti merge netul si cere sa ti se scada factura cu valoarea aferenta.

3 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Citeşte bine termenii contractului. Dacă există vreo portiţă prin nerespectarea datelor din contract poţi cere rezilierea şi daune în instanţă. Dar de regulă sunt astfel făcute încât până la încheierea contractului eşti legat de mâini şi de picioare.