| SkyZ0 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare big grin
Eu si vecinul meu de bloc neam gandit sa traga net de la mine el sta deasupra mea si neam gandit sa facem o gaura in podea laughinglaughing si sa traga net laughing eu am net de la AKTA el a zis ca o sa cumpere un router nu (wieerles) si o sa cumpere cativa metri de fibra si o sa conecteze fibra la el si o sa traga in pc la el va merge laughinglaughing funda big grin

Răspuns Câştigător
| Robert a răspuns:

Da va merge.vezi sa nu traga si curent de la tine prin podea.ca fiind gaurita.dar netul de la atka nu este bun.eu recomand eu rds sau romtelecom.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Merge. Nu incalci nici o lege. Este voie sa dai net altcuiva. Problema este ca daca va downloada programe pe care le va folosi ilegal, tu vei plati amenda si e foarte, foarte mare. Poate va ganditi (un pic) si la gramatica. Stai extraordinar de rau cu ea.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Realizezi că încalci legea?
Pa, pa.

| Laura a răspuns:

Și care e întrebarea?

| BlueByte a răspuns:

Cu siguranta, daca router-ul este configurat corect.

| BlueByte a răspuns:

Legiuitoarea,mai lasane cu legea talaughing

| blackwidow a răspuns:

Cred ca tot statul acesta pe net te-a facut sa uiti gramatica si ortografia limbii pe care o vorbesti. In locul tau, mi-as face griji pentru faptul ca sunt un agramat si un analfabet decat pentru faptul ca vecinul tau nu are net. Sa dai gaura prin podea? Sper ca glumesti. Si decat sa folosesti englezisme, la care oricum nu te pricepi("wieerles") mai bine folosesti „fara fir". Spor la dat gauri intre etaje

| Cioxan a răspuns:

Merge! Dar tu nu ai explicat bine! Fibra o baga in ruter( si trebuie sa fie la tine! ) si celalalt capat in pc lui! happy funditabatting eyelashes

| maryellen91 a răspuns:

Si eu am avut cu vecina cablu si net de la rdslaughing merge si la voi!

| misteralexutzu a răspuns:

Da va merge, dar daca vine compania aia de la care ai net o s primesti o amenda! Si in plus daca il trage din podea s-ar putea sa se impiedice de cablu si tu la fel pentru ca o sa fie ca o bara intre podea si tavea!

| pycolyno a răspuns:

Da merge!
am facut si eu cu varul meu la fel(dar trebuie sa facwti bine legaturile inte fire apoi sa le izolati!
fundita?:d

| AlinFiles a răspuns:

Da va merge daca cablul care ajunge in router este unul coxial(de tv) se monteaza o priza(grija sa nu imaprta mult semanlul
) si un cablul merge la unu si unu la altu; daca cablul care ajunge in raouter este de ce optic cu mufa hmv adica cea care intra in pc e mai complicat de impartit dar cu prima varinata merge 100% si usor!