| DaaLuLu a întrebat:


Am o problema mare cu memoria calculatorului meu. In disk-ul C mai am foarte putina memorie, am incercat foarte multe lucruri cum ar fi Disk Cleanup si am curatat foarte mult, iar acum daca mai incerc sa fac nu mai am ce curata.
Nu stiu ce sa mai fac ca sa eliberez memorie, daca intru in C, nu este nimic nefolositor, de fapt majoritatea lucrurilor sunt pentru windows si nu inteleg ce a putut ocupa asa de mult spatiu.
Sper ca ma puteti ajuta cu niste solutii noi pentru care as putea sa mai eliberez memorie. ( nu as vrea raspunsuri gen " cumparati un disk nou" )
- Am windows 8.

Dau funda celui mai de ajutor si bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Vezi aici:

http://videotutorial.ro/......ial-video/

in link prezentare video mai jos.

5 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

In primul rand foloseste ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard pentru curatare. dupa iti recomand sa muti in alte partitii fisierele din foldere de sistem care ocupa spatiu din C (de exemplu de pe Desktop, My Documents, Downloads etc.) si sa stergi programele inutile.

| miTzuliK93 a răspuns:

In primul rand, partitia in care se instaleaza windowsul e recomandat sa aiba spatiu de stocare cel putin dublu pe cat ocupa windowsul in sine. Poti sa-i faci tu cate tutoriale vrei, ca iar ti se umple cu cache, istoric browsere, si alte chestii d'astea in putinul spatiu pe care-l mai ai liber.

Sfatul meu? Reinstaleaza windowsul cum ti-am zis mai sus.

| DaaLuLu explică (pentru stlucian):

Multumesc foarte mult, asta m-a ajutat si calculatorul are din nou multa memorie big grin

| stlucian a răspuns (pentru DaaLuLu):

Pentru putinthumbs up