In primul rand TOATE aplicatiile, jocurile se instaleaza in C, pentru ca acolo este instalat Windows-ul. Asa sunt facute sa se instalezi in "C:\Program files" si cum "Program files" apartine windows-ului, trage concluzia.
-Daca vrei sa se instaleze in alta partitie (la tine D), te duci in D si creezi un folder (click dreapta-New-folder. Il numesti "Program Files".
-Acum de fiecare data cand instalezi ceva, in loc sa dai next-next next...
citesti la instalare si asa vezi ca programul (jocul) iti arata unde se instaleaza.(C:\Program Files\Nume joc) Tot ce trebuie sa faci e sa alegi tu apasand "browse" si te duci in D:\program Files\Nume joc (sau scrii tu numele jocului). Si continui instalarea.
Pare putin complicat, dar e foarte simplu. Incearca cu unul si asa e cu toate. Sunt cateva fisiere, depinde de joc care se vor instala si in C, dar foarte putine. Asa scapi ca sa incarci C-ul.
Acuma descarca asta gratis si fa o curatare completa cu el:
http://www.softpedia.com/......ctor.shtml
Da ai prins un virus care nu face altceva decat sa iti creeze foldere in C singura optiune este sa reinstalezi windowsul, si da de aceea iti merge pc-ul foarte greu deoarece memoria lui psihica este plina iar timpul de gandire mare si nu mai proceseaza la fel.
Formateaza din nou si daca nu merge cu formatarea atunci foloseste avast antivirus.sau in cel mai rau caz reinstaleaza windowsul
Pai aceeasi problema am si eu iar eu ca sa imi downloadeze golesc cosul de gunoi... Doar asa merge... Poate merge si la tine. Bafta!
Buna! Eu am un computer care este mai vechi...Prima data mi-a facut si mie la fel.
1)In Local Disk D nu se salveaza singure, tu trebuie sa le bagi manual.
2)Daca ai foldere in desktop(ex: Muzica; Imagini; Jocuri; etc) muta-le in D; incearca sa mentii desktopul mai gol.
3) Daca nu ai un anti-virus eu iti sugerez Avast.
4) Daca jocurile de zici tu sunt luate de pe net verifica cerintele de sistem(ex:"cerinte de sistem euro truck simulator") aceste cerinte iti vor da detalii despre joc/
5) In cazul in care un joc nu iti functioneaza, dezinstaleaza-l din Control Panel, si sterge folderul din Local Disk C.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca ai vreo nelamurire sau o intrebare te rog sa ma anunti.
Primesc FUNDA?
vladutzumuresan1996 întreabă: