| Nick2001 a întrebat:

Am o problema memoria PC-ului meu ( volumul C ) se umple mereu si nu stiu de ce! Ce as putea sa fac? Si nici un program nu se instaleaza in volumul D doar in C unde nu am multa memorie si PC-ul meu merge greu oare di aceasta cauza? Este un laptop de la eMachines mic cam de marimea unui caiet normal ( nu caiet A4 ) doar unul normal dar putin mai mare! Sunt ingrijorat...sad VA ROG AJUTATI-MA DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

In primul rand TOATE aplicatiile, jocurile se instaleaza in C, pentru ca acolo este instalat Windows-ul. Asa sunt facute sa se instalezi in "C:\Program files" si cum "Program files" apartine windows-ului, trage concluzia.
-Daca vrei sa se instaleze in alta partitie (la tine D), te duci in D si creezi un folder (click dreapta-New-folder. Il numesti "Program Files".
-Acum de fiecare data cand instalezi ceva, in loc sa dai next-next next...
citesti la instalare si asa vezi ca programul (jocul) iti arata unde se instaleaza.(C:\Program Files\Nume joc) Tot ce trebuie sa faci e sa alegi tu apasand "browse" si te duci in D:\program Files\Nume joc (sau scrii tu numele jocului). Si continui instalarea.
Pare putin complicat, dar e foarte simplu. Incearca cu unul si asa e cu toate. Sunt cateva fisiere, depinde de joc care se vor instala si in C, dar foarte putine. Asa scapi ca sa incarci C-ul.
Acuma descarca asta gratis si fa o curatare completa cu el:
http://www.softpedia.com/......ctor.shtml

5 răspunsuri:
| carcera69 a răspuns:

Da ai prins un virus care nu face altceva decat sa iti creeze foldere in C singura optiune este sa reinstalezi windowsul, si da de aceea iti merge pc-ul foarte greu deoarece memoria lui psihica este plina iar timpul de gandire mare si nu mai proceseaza la fel.

| Andrei_Kovacs_1993 a răspuns:

Formateaza din nou si daca nu merge cu formatarea atunci foloseste avast antivirus.sau in cel mai rau caz reinstaleaza windowsul

| pbsolver a răspuns:

Da si tu niste detalii... capacitate hard disk, partitii, dimensiunea lor...

| J0k3R2014 a răspuns:

Pai aceeasi problema am si eu iar eu ca sa imi downloadeze golesc cosul de gunoi... Doar asa merge... Poate merge si la tine. Bafta!

| Cristian169 a răspuns:

Buna! Eu am un computer care este mai vechi...Prima data mi-a facut si mie la fel.
1)In Local Disk D nu se salveaza singure, tu trebuie sa le bagi manual.
2)Daca ai foldere in desktop(ex: Muzica; Imagini; Jocuri; etc) muta-le in D; incearca sa mentii desktopul mai gol.
3) Daca nu ai un anti-virus eu iti sugerez Avast.
4) Daca jocurile de zici tu sunt luate de pe net verifica cerintele de sistem(ex:"cerinte de sistem euro truck simulator") aceste cerinte iti vor da detalii despre joc/
5) In cazul in care un joc nu iti functioneaza, dezinstaleaza-l din Control Panel, si sterge folderul din Local Disk C.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca ai vreo nelamurire sau o intrebare te rog sa ma anunti.
Primesc FUNDA? big grin