| GabeN a întrebat:

Am un calculator cu un Intel Core i5 2320 3. 0GHz, nVidia GeForce GT 520 2048MB, 4GB Ram si 1TB.Am dat 20 milioane pe el...Am luat teapa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu calculatorul este perfect placa video este buna am acelasi model 1gb si la jocuri se vede super, cu 4 gb de ram jocurile o sa iti mearga bine gta 4 va merge perfect, cat despre procesor face fata la jocuri si nu o sa ai probleme cu el! Nu trebuie sa faci nici o modificare pana in 2013-2014.

14 răspunsuri:
| GabeN explică (pentru anonim_4396):

Ok.Mersi de raspuns dar...jocurile noi aparute gen Battlefield 3 si Max Payne 3 nu imi ruleaza ( Battlefield 3 e sacadat la full Hd si Max Payne 3 merge perfect la medium)Asta imi e problema happy Si multi au zis ca PC meu e praf...

| AxelBv a răspuns:

E relativ ok pretul.

| Perfectu a răspuns:

crying(((( de unde l-ai laut ma frate ca vreau si eu asa ceva! LOL, un PC atat de bun cu doar 20 milioane?! WTF? cums a iei teapa? De unde l-ai luat frate?
happy

| Briffon a răspuns:

Deloc. Ai iesit bine.

| lucab a răspuns:

Sacadeaza ca poate e plin de praf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabeN):

Cum sa nu ruleze mie imi merge si am 1.80 ghz dual core 1gb ram si placa vieo ca a ta la 1 gb ddr3 battlefield 3 este pretentios baga sleeping dogs o sa iti placa am terminat max payne 3 nu este cine stie ce dar te tine in priza cateva ore.

| ComaniciIonut a răspuns (pentru anonim_4396):

Puneti un gts450 sau un ati hd 6770 big grin ca cu un gt520 merge cam nasol nu conteaza ca are un milion de gb placa gt520 ii ddr3 si are latime de banda 128-64 bit habar nu am da stiu ca daca bagi batllefield 3 pe ea joci la mediu big grin daca nu ma crezi incearca si stam de vorba big grin

| TupacShakur a răspuns:

Pc ul este foarte bun iar placa video are 64 biti de asta cred ca merge scadat la unele jocuri. dar nu cred ca trebuie sa le joci pe toate la full hd

| GabeN explică (pentru lucab):

Troll...e luat de o luna...cum sa aiba praf?

| Me2 a răspuns:

Nu ai luat teapa, dar placa aia video chiar daca are 2 gb, e slaba rau, inlocuieste-o cu hd 6770, 7750, vezi tu bugetul

| GabeN explică (pentru Me2):

Multi mi-au zis ca aceasta combinatie, Intel-nVidia este mai buna decat Intel-ATI/AMD sau AMD-Intel...

| mendor a răspuns:

Eu am un computer cu:
Placa video: 1 GB
RAM: 4 GB
Procesor: Intel Celeron E3400 2.60GHz...
Am dat 10 milioane pe el..Imi merge pusca.happy

| GabeN explică (pentru mendor):

Back cu un upgrade! Mi'am schimbat placa video...Un GTX 650 2GB la 5 mil...E ok?

| mendor a răspuns (pentru GabeN):

Daa.bunisorhappy