Bun pentru inceput vei avea nevoie de Cativa rami bun spre exemplu mai cumpara inca doai asa vei avea 2+2=4 dar vezi sa fie aceleasi modele eu am gasit 2 gb ram cu 100 lei 150lei acum depinde modelul.Acum sa trecem la placa video, la placa video ai nevoie de 1 GB sau mai mult dar si pe 1 GB merge foarte bine, acelasi lucru si la placa video trebuie sa cauti acelasi model pe care il iei si tu eu mi-am luat o placa video nVIDIA cam cu 230 lei dar nu am stiut sa caut si am gasit prin alte parti cu 100 de lei mai putin.Din cate am auzit nVIDIA este una dintre cele mai scumpe modele de placi video. Sa spunem ca pana acum ai cheltuit cam 300lei si mai ai 200 ei bine de acei 200 iti trebuie un procesor
am gasit pe unele situri destule procesoare ieftine si care sunt ff bune pentru gaming te pot ajunge de la 53 lei pana la 4809-5000 lei deci unul de 200 lei ar fi destul de bun dar cum am mai zis depinde de model. Daca vrei sa iti fac o lista cu obiecte pentru gaming ce se pot incadra toate in bugetul de 500 lei spune-mi modelul de la placa video, procesoru, rami si iti voi face o lista in cel mai scurt timp.