| RedBullX a întrebat:

Buna TPU.
As vrea sa-mi mai iau RAM dar mi-e frica ca poate nu mi s-ar potrivi:

Computer : Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.20 Ghz 3.19Ghz. 512MB of RAM
Physical Adress Extension
Ma ajutati va rog?

Răspuns Câştigător
| Narcis2007 a răspuns:

Nu prea ne ajuta asta...instaleaza everest si genereaza un raport si vezi la ram daca sunt ddr ddr2 sau ddr3

8 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Acum vezi si ce frecventa, cati gb maxim suporta placa de baza si poti sa-ti iei orice fel de rami ddr2 in limita frecventei/capacitatii

| Narcis2007 a răspuns:

Pai tot in everest ar trebui sati arate

| titi a răspuns:

Ce placa de baza ai in pc? Daca nu mai ai cutia sau manualul ei, poti afla cu AIDA64 Extreme Edition de la http://www.aida64.com/downloads si la placa de baza (motherboard) o sa gasesti numele placii de baza.La o cautare Google dupa numele asta,se gaseste site-ul producatorului si putem afla detalii despre placa si memoriile suportate.O alta solutie e sa scoti modulul de memorie existent si sa mergi cu el la un magazin specializat,ei iti vor spune ce memorie iti trebuie.Dar,daca nu ai mai umblat in PC-uri, du-l la un service sa vada ce se poate face si sa-ti adauge ei RAM, e o operatiune care se face in cateva minute.

| vader a răspuns:

Cauta manualul placii de baza si vezi ce tip de memorii suporta ca sa stii ce cumperi. In manual scrie de asemenea si maximul de memorie care poate fi pus pe placa de baza. Nu are legatura cu procesorul. Daca nu ai sistem de operare pe 64 de biti nu are sens sa iti pui mai mult de 2 Gb ram.

| RedBullX explică:

Uitati ce am gasit :

Form Factor DIMM
Device Locator DIMM1

| RedBullX explică:

Gata, mersi mult narcis2007.
Am drr2 :*

| RedBullX explică:

@poti sa-mi zici cum pot face asta?

| Jalnic a răspuns:

Eu am procesorul mai mic decăt al tau şi am 2Gb Ram... Nu ar trebui să apară probleme...