| alealexuta a întrebat:

Buna Tpu..Cititi este ft important(pentru mine)laughing

Intrebare e urmatoarea:
Cum bag melodii de pe pc pe tell(stiu deja )
Dar cand dau cooppyyy pe melodiia aia dau paste unde?
Cum se numeste ceea ce in care eu as vrea sa dau paste(adica cum se numeste telefonul cand trebuie sa dau paste Dau funda +vot
Apropo am telefonul Samsung GT-S5230 EDGE QUAND BAND
Funda +vottttttttttt?@! 1

5 răspunsuri:
| alexanonimu a răspuns:

Sa mor dac inteleg cv dar infine o sa iti dau explicatie pe ce am inteles. Deci conectezi telefonul la pc prin cablu de date sau daca ai la pc slot pentru carduri pui cardul in pc la amandoua e aceeasi chesti my computer si depinde ce partitie ai pentru usb adic o sa.ti apara o partie G sau F sau E depinde de fiecare pc intri acolo si pui melodia in ce folder vrei poti sa iti faci si folder daca vrei... dac ai vreo nelamurire tot pe aici ma gasesti. mult succes

| alealexuta explică (pentru alexanonimu):

Am si card de memorie.

| alexanonimu a răspuns (pentru alealexuta):

K atunci dac ai la pc slot de carduri il poti pune in acel slot doar ca iti trebuie un adaptor de carduri acel adaptor e o chesti in care bagi card micro pentru al putea pune in pcwinking

| mSy2dust a răspuns:

OMG! laughing Nu dai copy pe melodie. Bagi cablul USB in telefon apoi in calculator apoi iti apare ceva pe telefon.Te duci in my computer si nu stiu sigur ce varianta e..Alegi una si pui melodiile acolo

| alealexuta explică (pentru mSy2dust):

Am card de memorie..si stiu ca dai copy pe melodie si paste in telefoin sau card..si vreau explicit sa stiu unde dau paste happy