| sina a întrebat:

Buna TPU pentru cei mai buni cunoscatori de calcultoare.ve antivirus imi recomnadatii. dati va rog avantaje si dezavantaje

5 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

(cumparat)kaspersky:
Avantajebig grinin punctul meu de vedere cel mai bun antivirus.
Dezavantaje:prea multe mesaje
(Gratuit)Avast:
Avantaje:Baza foarte larga a virusilor+se "pune la zi" cu baza de virusi intr-un interval setat de utilizator(1 ora, 2, 3, un an, o mie etc.)
Dezavantaje:Update-ul dureaza multisor si ingreuneaza pc-ul

| IMC90 a răspuns:

Iti recomand sa dai format la windows si sa instalezi Linuix.

Avantaje? sansele sa iei virusi sau sa fii hekuit sunt sub 1%.

| IrinaIvashkov a răspuns:

Heey

Le mai am cu calculatoarele si uite cateva anti-virusuri bune!
NOD32 mi se pare super, chiar pazeste calculatorul, orice program deschizi te atentioneaza inainte daca este vreun viruswinking, mai exista un anti-virs bun care este Bitdefender 9. este foarte bun si acesta imi place pentru ca atunci cand upload`ez un fisier imi face o scanare rapida si imi da datele esentiale.

Numai bine

| Anonymus314 a răspuns (pentru IrinaIvashkov):

Fara suparare dar bitdefenter e o prostie, l-am avut de o gramada de ori si licentiat si nelicentiat si tot au intrat virusii.
Nod32 m-a pazit un timp dar am facut prostia sa ii dau accept unui fisier pe care mi-a spus ca ar putea fi periculos(hack de metin ce sa mai...).

| IrinaIvashkov a răspuns (pentru Anonymus314):

Pai speeder96 nu ma supar, big grin dar depinde si de calculator la mine a mers si la multi alti prieteni, poate la tine nu a fost asa nu ii prieste calculatoruluiwinking