| AdrianFita a întrebat:

Stiu ca era pe Pc un program numit Movie maker,am cautat in c si nu l-am gasit, stiti cumva daca acest program exista si pe windows 7? Eu am windows 7 si nu l-am gasit, daca stiti voi spuneti-mi si mie unde sa intru sa-l gasesc.Mai am o intrebare, seara trecuta am castigat tricoul TPU si nu am primit nici 1 mesaj ca l-am castigat dar eu stiu pentru ca am stat in noaptea aia pana pe la 00:00 si am vazut ca eram pe primul loc si nu am primit mail nici pe id-ul meu de messenger nici pe tpu.Multumesc! Funda pentru cel mai exact si bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Movie maker il gasesti cautand pe Google.Nu este inclus in Windows.In ce priveste castigul tau va trebui sa astepti sa fie validate raspunsurile date de tine.In functie de raspunsurile folositoare se va hotara daca intr-adevar ai castigat sau nu. Poti fi pe locul 1 la 00.00 dar daca ai raspuns doar sa te afli in treaba poti pierde primul loc. Daca ai castigat vei primi un mesaj la sfarsitul lunii unde ti se va cere adresa exacta si numarul de la tricou.

5 răspunsuri:
| Andrei_Kovacs_1993 a răspuns:

Cu pc windows 7 pai cauta o aplicatie asematoare

| iSwag a răspuns:

Si eu am windows 7. Trebuie sa-l descarci

| AdrianFita explică (pentru darrio2007):

Multumesc!

| darrio2007 a răspuns (pentru AdrianFita):

Cu placere.