Mi se pare că politica de la Yahoo spune clar că dacă o persoană nu se mai loghează pe contul de Yahoo! un timp indelungat, contul este blocat sau şters, pentru că cei de la Yahoo! cred că acel cont este făcut la mişto.
Deci nu, nu se mai poate recupera.
by Assassino.
Cine ma ajuta si pe mine? am un telefon TQ 150 adus din afara..are cu touch si tastatura..la deblocarea lui aveam setat un circuit din-ala cu bile.mi-a bagat cineva gresit de mai multe ori si mi-a blocat telefonul..scrie too many pettern attempts..acum imi cere mail si parola..am bagat contul meu gmail.dar nu merge. spune ca nu sunt corecte.ce trebuie sa fac acum? va multumesc
Uite raspunsul. Din cate inteleg eu telefonul ce il ai are sistem de operare android.
Tu una trebuie sa intri in modul recovery iar fie care telefon are o schema aparte in care acceseaza modul recovery, eu am sa iti spun toate modurile de a intra in modul recovery:
1. power+volum down+home(butoanele trebuiesc apasate in acelasi timp)
2. power+volum up+home(butoanele trebuiesc apasate in acelasi timp).
3. power+home(butoanele trebuiesc apasate in acelasi timp)
4. power+volum down(butoanele trebuiesc apasate in acelasi timp)
5. power+volum up(butoanele trebuiesc apasate in acelasi timp)
O data intrata in modul recovery trebuie sa cauti rubrica wipe data factori reset(adica sterge toate datele din telefon si reseteaza la setarile din fabrica), selectezi aceasta rubrica si dai yes, dupa ce telefonul executa comanda data de tine dai back si reboot.
Dar aici se pune o problema nu am idee cum navighezi cu telefonul tau in modul recovery, adica sus jos sunt volumele dar nu am idee cum dai select si back... butoanele astea de pe care dai select si back va trebui sa le descoperi singura.
Sau daca esti din Bucuresti(desi nu cred) te pot ajuta eu personal urmand sa iti arat si cum se face.
Acum ca stii cum se face tot ai putea incerca., dar ai mare grija nu selecta altceva in afara de wipe data factory reset.
Mersi mult..varianta 5 a mers.o zi buna!
Nu ai pentru ce si pe viitor retine bine datele gmail, pentru ca in cazul in care se mai blocheaza desenul acelasi lucru va trebui sa il faci. Iar contul de sincronizare nu ai de unde sa il afli asta doar de cat daca il retii
Domnisioara rebecca86 nu a intampinat o problema legata de datele yahoo.
Problema ei a fost stricta de securitatea rom-ului adica a sistemului android protejat printr-un desen pe care ea una l-a blocat. O data blocata acesta schema de deblocare a telefonului singura metoda de deblocare a telefonului este datele gmail(contul de sincronizare al telefonului cu google si play market) daca nu iti cunosti datele de sincronizare nu ai ce sa faci si poti sa incerci milioane de conturi pentru ca nu iti va functiona si nu il vei debloca. Dar exista si variata rom recovery pe care eu i-am explicat-o domnisioarei pas cu pas, si care i-a deblocat telefonul.
Desi nu a facut lucrul asta in adevaratul sens al cuvantului.
Ea si-a reinstalat androidul si a revenit la setarile din fabrica stergand tot ce se afla in memoria interna a telefonului inclusiv contul de sincronizare gmail.
Asta e singura metoda de a debloca un telefon android blocat pe desen in cazul in care ti-ai uitat datele de sincronizare!
Degeba isi face un cont nou de gmail.
telefonul ii cere contul de sincronizare
Pai si care e contul de sicronizare? de unde il aflu?
In caz de te conectezi de pe pc de la aplicatie nu de pe site si iti spunde this account has been blocked conecteaza-te de pe site www.yahoo.com de la mail. Eu asa faceam cand imi dadea asa si imi mergea. poate te ajuta