| OMGisBrainiac a întrebat:

Vreau să îmi fac un canal de youtube cu curiozități. Știu că șansele sunt mici să reușesc ceva dar vreau să încerc.
Ce părere aveți. canalul va fi în engleză și eu am o pronunție relativ bună. Să vorbesc + scris, doar scris sau doar să vorbesc. Cum credeți că voi fi mai căutat?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine scris si pe fundal pui o melodie la videoclipuri.

| AnnaaaMaria a răspuns:

Cred că vei fi mai căutat doar dacă vorbești. Eu când mă uit la un videoclip îmi place să aud cum vorbește cineva, nu să citesc. Dacă voiam citit, citeam o carte. Dacă vrei și să scrii în timp ce vorbești, eu zic să scrii doar lucrurile mai importante. Te poți inspira de la Curiosity Land. Sunt români și au clipuri în română. Poate te ajută

| TanteMarianne a răspuns:

Daca vrei iti dau eu subscribe imediat si gata...

| MaddsTFK a răspuns:

Dacă vrei să faci cât mai multe vizualizări, în România ar trebui să vi şi cu ceva amuzant care să-i facă pe cei care se uită să nu se plictisească. În schimb, dacă va fi în engleză, la tipul ăsta de canale uitându-se mai mulţi oameni decât la cele în română vei avea şanse mai mari să faci vizualizări la ceva ce nu este neapărat amuzant.
Poţi să faci şi ceva scris, dar cât mai mult vorbit.
Şi bineînţeles că trebuie să-ţi faci şi reclamă, dar nu comentând la primul videoclip pe care îl găseşti şi să-i oblogi pe ceilalţi să se uite.
Succes.✌