| vanessavane a întrebat:

Vreau sa imi sterg toate conversatiile de pe messenger si am intrat pe email am dat la converstaii si imi scrie asta : "
No results found

We found no messages matching your query: "null"

Help us find what you are looking for:

Check the spellings on your search terms
Try a more generic search term.
If you searched by a keyword, try searching by sender instead.

... nu imi apare nici-o conversatie. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| TheGazeTTeRuKi a răspuns:

Intra pe oricare pe mess de duci sus la lista daca trebuie dai f3 la history cum spune si theory, daca nu apare mai incerca o data sau asteapta vreo 5 minute treuie sa apara si apoi stergi tot

| TheoryOfHarmony a răspuns:

Incearca sa intri de pe Yahoo Messenger, nu de pe Mail. Adica atunci cand esti logat dai click pe CTRL+Shift+P (adica butoanele pentru a intra in "Preferences" si acolo ai "Conversation History" si ai 2 varianta : Astepti sa se incarce conversatiile si le stergi sau selectezi "Do not keep a history of my conversation". Tinand cont ca pe mail iti spune ca nu exista nici o conversatie, exista posibilitatea ca aceasta preferinta sa fie setata deja. Cel mai bine este sa intri cum ti-am spus si sa verifici!

| vanessavane explică (pentru TheoryOfHarmony):

Nu merge...tot nu apar sad

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Pai inseamna ca acele conversatii nu ami exista poate le-ai sters din greseala fara sa-ti dai seama

| vanessavane explică:

Acum apar dar cum fac sa le sterg pe toate deodata? Ca nu imi apar decat asa pe rand sad