| Sjhxjcks a întrebat:

Buna ziua!
Am incercat sa-mi fac alte 2 conturi de google (gmail) si nu imi da opțiunea de a-mi alege adresa de gmail, in functie de variantele disponibile cum o facea mai demult. Cu toate ca imi pun nume si prenume, adresa este sub forma u203872 (cifre aleatorii-nu sunt cele reale) urmat de @gmail.com. la unul dintre ele imi apare la imaginea contului, a profilului litera A, dupa prenumele meu pe care l-am pus, si la celalalt imi apare un icon cu un "omulet". De ce nu pot face adresa cu numele meu, sau orice alt ceva, ceva ales de mine. Mai am alte 6 conturi de email google personale dar nu am avut aceasta problema. Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema. Mulțumesc

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

S-or fi saturat si ei de hazul tau laughing
or poate ai prea multe adrese de email pe acelasi IP
Dar la ce-ti treubie inca 2 conturi de gmail?

| Bogdaninteligentul a răspuns:

Poate din cauza faptului că ai prea multe conturi la ei. Am și eu vreo trei -patru adrese de mail în Gmail dar nu am întâmpinat problema asta. Cel mult îmi sugerează două cifre la numele de user, chiar înainte de @.

| Sjhxjcks explică (pentru Bogdaninteligentul):

Da, asa imi apare la primele adrese, numele meu pe care l-am adaugat urmat de niste 2 max 3 cifre si imi da de unde sa aleg din cateva addese de mail. Dar acum nu mi-a mai dat, imi eliberau ei adresa cu user (u91827 de ex)

Inainte (inaine sa le fac pe cele cu user) aveam 6 personale si una pentru scoala, cu extenise cu numele scolii atat. Nu stiu ce sa fac

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Încearcă să-ți creezi adrese de email și în Yahoo.

Mersi. Voi incerca

| EchoOfLogic a răspuns:

Asta se întâmplă de obicei dacă creezi foarte multe conturi Google intr-o perioadă scurtă de timp, iar Google impune restricții de tip "Captcha" pentru crearea unor conturi noi.De ex numărul de telefon este una dintre ele.