| Dragos05 a întrebat:

Cam ce jocuri merg pe placa asta : GeForce GT220M 1GB?

Răspuns Câştigător
| Trynda a răspuns:

Iti merge si Gta IV dar nu la setari foarte mari. Cred ca minime sau normale. Oricum o sa-ti mearga decent. Jocuri merg multe, nu are rost sa ti le spun pe toate, nu?
Pes, seria NFS, Battlefield 2, 3 dar nu la maxim, fifa. orice joc mai joci tu. daca ai nevoie de recomandari de jocuri spune-mi si eu iti raspund. Doar sa-mi precizezi ce gen sau ce fel de actiune doresti.

5 răspunsuri:
| Xennofull a răspuns:

Project Igi, Singularity, Callofduty.

| Hunt_Jake_1993 a răspuns:

Toate jocurile iti merg, dar nu la setari de High sau Ultra High. daca ai un procesor gen i5, o sa iti mearga si la High.

| GGUESS a răspuns:

Iti merg de toateee happy

| mawis a răspuns:

Placa-i cam slaba de-ar fi macar de 2GB ar merge mai multedar in zilele noastre poti adauga inca 3 placide 2GB acestea sunt cele mai mari, sa revenim la tema ta.
Iti merge din jocurile online populare - Cabal, Minecraft, PointBlank si toate jocurile online pe internet.
La jocuri single player merge - GTA Sanandress si multe alte jocuri cu marimea instalerului de maximum 350MB.
Cel mai bine ar fi sati adaugi o placa adaugatore de 2GB vor fi macar 3GB aceasta marime se foloseste de programele sau jocurile active in acea clipa. Iti recomand sa iti pui doua placi de 2GB sa ai 4GB ca la mine si te asigur ca vor merge toate jocurile create pina in 2013 vorbesc de inceputul anului ca nu mai stim ce va fi in viitor.
Bafta!

| Trynda a răspuns (pentru mawis):

Stii ca spui numai prostii, nu? Exista placa de 4gb gddr5 cu bus de 512 biti. De 1gb e foarte buna. si eu n-am auzit de placa adaugatoare. o.0 Man mai usor cu informatiile astea ca poate unii oameni va cred.