| Emi98w a întrebat:

Cand incerc sa deschid Minecraft-ul nu merge.Eroare vine de la folderul principal.Acolo am AppData iar in AppData este Minecraft.Am incercat sa il scot de acolo dar nu merge, nici folderul AppData nu merge sa il scot.Ce ar trebui sa fac ca sa mearga?

4 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Iti recomand sa dezinstalezi si sa stergi jocul asta MINECRAFT! Renunta la jocul asta ca nu e de tine! mai bine te-ai apuca sa faci ceva util si folositor din casa!

| Emi98w explică (pentru Lioname):

Stai sa inteleg te-ai uitat pe profilul meu si acum imi zici ca nu e de mine? Ok.Eu nu ti-am cerut sa imi spui asta daca ai avea macar putin respect nu mi-ai spune asta.Si apropo eu am voie sa ma joc ce vreau nu ce imi spune altul.Ai inteles?

| Lioname a răspuns (pentru Emi98w):

Bine,dar parintii tai te lasa sa te joci jocul asta care da depedenta si nu te mai dezlipesti de pe ecranul calculatorului si poti sa mori de oboseala sau de nervi! Cunosc foarte bine cazul asta pe la noi!

| Emi98w explică (pentru Lioname):

Nu sunt obsedat in scoala generala am luat numai premiul intai in afara de clasa a saptea deci nu stau cu ochii lipiti de calculator maxim 2 ore pe zi cat ma joc cu prietenul meu.Si in plus eu pana la varsta de 15 ani n-am avut un calculator.Acum te rog nu imi mai raspunde decat daca ai un raspuns la intrebarea mea.Ok?