" Mi-a trecut prin cap dar sunt altele care tipa mai tare " cunosc sentimentul
Faci statistici?
Intern - 120 GB SSD ocupat cam 40%, HDD 4 TB ocupat cam 95%
Doua externe, 4 TB+2 TB, full cam 95%
Nu, am vazut o prostie care o fac cei care dau wishlisturi aici pe site, si voiam sa vad o chestie pana pun intrebarea care voiam de fapt . Posibil maine am sa o pun, dar sunt curios intai de ce am zis mai sus
App, ce dracu ai pe toate aceste HDD-uri?
Mdah, toti baga un hard de 1 TB si au impresia ca asta ar fi suficient in anul de gratie 2015. Presupun ca la asta te referi. E distractiv, mai ales daca ai retea gigabit, il umpli in mai putin de o zi fara mare efort.
Poze personale, colectia de muzica lossless, 2-3 kituri de joace pe care nu am apucat sa le joc, foarte putine filme/seriale. Chestiile importante/de colectie de regula in doua exemplare, ca am tot patit-o...
Exact. Eu am 2 de un TB si am cam 85% ocupat, si tot mai sterg ca sa bag altceva. Numai triologia Stapanul Inelelor are 130 gb si numai zic cate alte filme am. Posibil multi au jocuri, dar totusi se umple.
Nu este nici o prostie, majoritatea configuratilor sunt low buget, tu ce ai prefera? ex/un AMD FX 4100 cu 2tb sau un FX 6300 cu 1tb? dar intre GeForce GT 740 vs GTX 750 Ti? cel mai ieftin hard de 1tb 7200 RPM 64MB este 244, 99 RON iar cel mai ieftin hard de 2 tb 7200 RPM 64MB este 371, 17 RON.Mai bine acei 125 ron ii pun intr-un procesor mai bun sau intr-o placa video de ce nu intr-o sursa.Cam asta este scopul daca ma intelegi! daca gresesc cu ceva sa ma corectati...
In low buget poate, dar mai sunt unii care isi fac pc-uri la 35 40 de milioane. Daca nici aia nu isi permit 20 de lei in plus pentru unu de 2 TB, in loc sa cumpere altul dupa ceva timp pentru o suma FULL de 371 de lei, nimeni nu isi permite.
Nu sunt 20 de lei in fine... dar daca tu stii ca esti maniac pe poze sau filme etc. poti sa iti pui tu singur unul de 2-4 tb nu iti trebuie scoala speciala pentru asta.Eu am 1 tb si am 771 gb spatiu liber pe el! depinde si de fiecrare om in parte acum, dar poate sa zica din start ce nevoi are si ce vrea de la sistem.