| draand28 a întrebat:

Ce frecvente de memorii RAM suporta AMD FX 6300?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te lua dupa cei de mai sus. Frecventa suportata de un computer este data de placa de baza. Daca spui ce placa de baza ai iti pot spune ce suporta. Asta nu depinde de procesor. Atentie mare!

| draand28 explică (pentru Salontanul):

Am gasit si eu ce frecvente suporta placa de baza, chiar de pe site-ul oficial. Placa de baza suporta memorii de la 500mhz pana la 2100 OC, asta inseamna ca vor fi complet compatibile cu procesorul?

| Salontanul a răspuns (pentru draand28):

Sigur ca da. N-au nici o legatura. Ele trebuie doar sa functioneze si va functiona si procesorul. In gama unde memoriile functioneaza cu OC sa nu-ti iei. Suptrasoliciti placa de baza si sursa de alimentare si se vor duce mai repede.

10 răspunsuri:
| DjNick112 a răspuns:

Asa cum a spus si MaxDavid_1994, suporta 1866Mhz, adica DDR 3

| draand28 explică (pentru DjNick112):

Genius, Stiam si eu de DDR3... Am cautat pe rahatisu ala de site original si nu scrie ce frecvente de memorii suporta. Si apropo, 1866 este frecventa scrisa de PCgarage, banuiesc ca de acolo te-ai inspirat. Adu-mi aici linkuri REALE cu ce memorii suporta si poate iei Funda...

| DjNick112 a răspuns (pentru draand28):

:)) http://www.amd.com/en-us/products/processors/desktop/fx mergi jos putin si cand dai de tabel vezi la "Model Number Comraison" si dupa ce vezi modelele printe care si 6300 jos scrie frecventa

| draand28 explică (pentru DjNick112):

Mai DJ, acolo scrie foarte clar "Up to 1866mhz", in cazul in care nu ai invatat engleza asta inseamna Pana la 1866mhz. Dar eu voiam niste detalii mai exacte... Ca de exemplu placa mea de baza suporta memorii si de 500mhz desii este compatibila cu Fx 6300

| Vladut2000L a răspuns:

Suporta si 1600 si 1866 si chiar 1333 depinde ce placa video vrei sa iti iei.

| draand28 explică (pentru Vladut2000L):

Pai vreau sa-mi pun 2, prima sa fie 9400 GT DDR2 512mb (pentru ca nu am una intregrata, o s-o folosesc pe asta) si a 2-a un 250x. Pe site-ul producatorului scrie ca placa mea de baza suporta cross-fire.

| Max_David_1994 a răspuns:

Cred că 1866Mhz.

| draand28 explică (pentru Max_David_1994):

Numai? Ca vad pe unu de pe mygarage care zice ca are 12GB RAM 1600mhz si FX 6300...