| David5362 a întrebat:

Ce iphone recomandati unui pusti de 15 ani ca prim iphone al lui cu un buget de 3000 de lei si cumparat de pe flip? Este bun iphone 14 sau 15 simplu ca prim iphone? Sau a ti recomanda un iphone mai vechi pentru a se obisnui cu ios si cu toate cele?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

IPhone 4 sau 5.
Astfel va avea timp si pentru scoala, prieteni, sport, cultura, etc.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu cumpara de pe flip daca nu vrei sa-ti iei teapa.

| David5362 explică (pentru StoicAnalysis):

De ce spui ca este teapa Flip?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru David5362):

Am fost in ambele cazuri. Am si vandut si am si cumparat pe flip. La vandut, mi-au dat teapa ca mi-au bagat probleme pe care telefonul meu nici nu le avea, iar la cumparat, am ales o optiune la telefon, sa imi puna o baterie noua. Doar ca ei mi-au lasat bateria veche si au pus un cip intre baterie si telefon incat sa pacaleasca telefonul ca are baterie noua.
Daca nu esti dispus sa anunti protectia consumatorului si nu prea cunosti detalii tehnice la telefoane, risti sa iti iei teapa vietii tale pe flip.

A afectat cu ceva starea bateriei la telefon sau ceva? Nu prea inteleg chestia cu cip intre baterie si telefon

Eu cand am cumparat telefonul, am dat cateva sute de lei in plus pentru a-mi schimba vechea baterie care avea 85% sanatate, cu una noua de 100%. Oamenii de pe flip, mi-au lasat tot vechea baterie, insa mi-a pus un cip ca sa pacaleasca telefonul incat sa apara ca e 100%.
Adica mai pe scurt. Eu am dat bani in plus pentru ceva nou, iar ei mi-au luat banii aceia platiti de mine, dar nu mi-au mai schimbat bateria.

Ti s -a stricat telefonul in timp sau a facut figuri de la cipul ala? Sau iti merge cum trebuie si nu se inchide si nu are nimic?

Am si acum telefonul si imi merge bine. Insa eu am in continuare bateria veche pe care eu nu o voiam si pentru care am dat bani in plus degeaba. Nici nu mai zic ca din cauza asta, in primele doua saptamani dupa ce l-am cumparat, am platit un service pentru a-mi repara defectul datorita cipului. Deci alti bani in plus.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Ia un 12 pro

| Ionut2025Tz a răspuns:

Eu recomand un telefon de maxim 500 lei. In cel mai scurt timp ii va capsa ecranul. Macar sa nu va para rau de banii de buget.

| suzikepiupiu a răspuns:

Si 13 ar fi ok. Dupa parerea mea, ar trebui sa se mulțumească cu oricare din ele. Cu ios si restul se obișnuiește pe parcurs si sunt foarte multe informații pe net care sa il ajute. Mai multa grija sa aiba cu bateria, sa nu-i scada foarte repede