La Digi ai viteza mica (sub 100) doar daca nu esti conectat cu fibra de sticla sau esti pe wi-fi (eventual ai un dispozitiv lent: calculator, telefon, tableta).
Taica-meu plateste 25 sau 26 RON pentru net la DIGI, (net+cablu+telefon vreo 62 de RON)
si are 900-1000mbps,
si 800-900mbps la upload.
Niciodata nu a scazut sub 500-600mbps, si nici nu are voie, conform contractului.
Mai demult a avut contractul de 150mbps pentru 17 RON, si cu acela prindea aproape mereu maximul la download, si vreo 90-100mbps la upload
(in jur de 12MB/s la upload, cam atat prindea mereu cu contractul vechi)
.
Luna trecuta am incercat sa trec de la Vodafone 500 M la digi 1000.
La Vodafone aveam 350 M download si 40 M upload la digi 70 download si 60 upload. Cand am sunat sa cer explicatii ca ceva nu este in regula mi-au zis ca daca vreau mai mult sa conectez un cablu nu wifi, iar echipa se deplaseaza doar daca scade sub 15 M
Am reziliat imediat contractul si am ramas pe Vodafone.
Am sunat-o si pe tipa de la digi care mi-a facut contractul si a zis ca este imposibil la digi sa ai viteza de download de 70 si a verificat la ea si avea fix 70. A ramas cu gura cascata si nu a mai comentat nimic.
Am renuntat la cabluri acum 4-5 ani, doar nu o sa incep sa le folosesc din nou pentru ca Digi are cel mai prost internet de la mine din oras chiar daca este pe fibra optica..Aseara am facut test pe https://fast.com/ si aveam 390 Mbps pe Wifi cu Vodafone.Am avut in paralel digi si Vodafone 12 zile, ca aveam 14 zile timp sa reziliez contractul fara niciun motiv.
PuținConteazăNumele întreabă: