| AdMiRaTor a întrebat:

Cine se pricepe la Pc-uri sa ma ajute repede va implor. Am umblat in unitate si acum îmi da reboot etc... Pentru ca nu.mi citesti hard discul sau am bulit windows. Într.un final am rezol at si îmi arată așa :

BOOT SETTINGS

1ST BOOT DEVICE. DISABLE
CD DVD DRIVER.

Problema e ca orice as face aici tot nu scap de eroare. La altii de pe youtube au altfel... Mie îmi lipsesc multe din setările de la BOOT
. Help me.

3 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Daca intri in meniul de boot si vezi doar unitatea optica [CD/DVD rom], atunci hardul tau si-a luat vacanta permanent [e mort]. Daca nu, selecteaza-l ca prima optiune de boot. Daca nu vrea nici asa, reinstaleaza-ti windowsul.

| danutzu96 a răspuns:

Tu ai nu ai la boot HDD-ul. Te duci in bios, la boot options (sau cum o scrie la tine) si acolo la 1st dai enter si alegi hdd-ul(o sa apara numele). La unele bios-uri se modifica cu tastele + si - in loc de enter.

| EnvyU a răspuns:

Iti sugerez ca atunci cand se aprinde pc-ul sa apesi repede F8 sau F10 (le apesi pe amandoua in acelasi timp) le apesi cand inca e ecranul negru, inainte sa iti apara logoul ala cu Asus sau ce ai. Si vezi daca iti apare o casuta cu niste chestii gen "1. wd24345" sau hard disk sau ceva de genu, sau vezi daca e pe acolo. Am pus wdxxxx ca nu stiu ce firma e hardul tau, wd e de obicei Western Digital. Daca nu iti apare nimic atunci vezi sa ai conectat bine firul de la sursa in hard si cablul sata sau ide. Daca tot nu merge atunci trebuie sa iei alt hard. Si iti recomand daca ai alt pc sa iti faci un stick de minim 4gb ram cu windows 7 pe el si faci tot asa cum am spus mai sus, f8 sau f10 iti apare casuta si poti sa selectezi usb device si vezi daca se instaleaza windows 7.