| Butterfly7 a întrebat:

Contul meu de facebook este blocat temporar, cam de doua, trei zile? Ce pot sa fac? Este vreo posibilitate sa mi se stearga contul? Daca intru de pe telefon e vreo problema? Cat va mai dura? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Da, de pe alt PC poti sa intri... din cate mi-ai spus aici mai sus, se pare ca, contul tau a fost blocat pentru ca facebook a detectat virusi ( se pare ca ai ceva program instalat (virus)), si nu mai poti intra pe facebook, dai un scan cu antivirusul, daca nu gaseste nimic, atunci vezi ce program ai instalat mai recent si dezinstaleaza-l, se pare ca el este vinovatul funda?

7 răspunsuri:
| Florentin20 a răspuns:

Stai calm/calma mi s-a intamplat si mie nu este nici o problema blocarea dureaza 30 de zile si nu poti da cereri de prietenie; nu poti trimite mesaje celor care nu ii ai la prieteni
MOTIVUL BLOCARII : Prea multe cereri de prietenie

| Frank51 a răspuns:

Cineva tea sters de la prieteni sau ti-a dat ignore cererii de prietenie, V-a dura 30 de zile, si nu vei putea trimite mesaje, sau cereri de prietenie

Stai calma contul nu se sterge asa usor

| Butterfly7 explică:

Asta este ceea ce imi apare:

Contul tău este blocat temporar.
Your account has been temporarily locked because we have detected malicious software on your computer. Malware is malicious software that tries to access your personal information, slows your connection, and could cause other problems when you use Facebook. Your computer can become infected with malware when you click or share spammy links.
To get help removing the malware, click Continue. Once the malware is removed, you can log in to your account.

De pe alt calculator ma lasa sa intru?

| carrie78 a răspuns:

Ti sa deblocat contul pe facebook? Eu sunt blocata din 26 august si tot blocata sunt

| crisstee a răspuns:

Salutare,

Si eu am contul blocat insa in cazul meu mi se cere o copie dupa un act de identitate si nu mi se pare normal asa ceva. Cum isi permit sa ceara datele acestea care au caracter personal. Numai politia are access la ele nici ea nu are voie sa le foloseasca fara acrodul meu.

Stie careva ceva legat de situatia asta? Am cateva optiuni sa postez poze cu buletin, permis de conducere, pasaport, ceva card-uri orice pe care sa existe CNP-ul meu sau date confidentiale. Am incercat sa ma loghez de pe alt PC sau telefon si acelasi mesaj il primesc.

A mai avut careva problema asta? Daca da va rog sa-mi spuneti ce este de facut.


Cristian

| Alian_Florian_1993 a răspuns:

Contul meu de facebook este blocat temphorar ce trebuie sa fac...

| Ungureanu_Ionut_1982 a răspuns:

Dc nu pot sa mai postez ce se întâmplă?