| PerdunAdriana2000 a întrebat:

Cu cat este platita o persoana pentru a crea site-uri web?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De la 200-300 euro in sus

| mihai69 a răspuns:

Cu cam oricât, între zero și sute de mii de euro, în funcție de cerințele clientului și calitatea produsului oferit.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Depinde... site este prea abstract spus, daca vorbim si de partea de server, domeniu, cine gazduieste, de design, de asistenta... sau de serviciu web si platforma. Mai conteaza si continutul in sine, sau daca cineva vrea doar un template (dar aici se pot face si pe Wordpress destul de usor).

Asa poate sa faca si pe gratis cineva, ca voluntariat de exemplu, asta in cadrul facultatilor mai bine zis, prin parteneriat.

Dar cum am spus, in functie de acele lucruri (de la firma pana la freelancer), de la 99EUR pana pe la 1000EUR. Daca ne intindem pe la industrii care sa castige bani din asta cu un continut actualizat, deja vorbim de mai mult. Si pe langa, mai intervine si domeniul, care ar trebui cumparat.

De asta zic ca nu putem (sau cel putin eu) sa iti oferim un raspuns clar.

| Impersonal a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin "site".
Fullstack este cel mai platit, iar munca este pe masura.

| PainTech a răspuns:

La noi incepe de la 150 euro pagina simpla, pana la 500 euro un site mai complex, FARA host si FARA domeniu.

Magazinele online incep de la 450 euro cele simple si ajung pana la 1500 de euro.

Si la 50 la 200 de euro mententanta.

| johnnny123 a răspuns:

Este ca si cum ai intreba "Cu cat este platita o persoana sa joace in filme?"

Daca e Tom Cruise si are rolul principal, cu cateva zeci de milioane. Daca este un figurant care apare doua secunde in fundal, cu o shaorma, o cutie de cola si un bilet de autobuz.

| batranulintelept77 a răspuns:

Depinde de anvergura site-ului, de experienta web developerului si, în fond, de cât cere acesta.(daca vorbim de free lancing)

| SpiridusulTuca a răspuns:

Daca tu faci un html + css ca la liceu pai nu iei nimic. Daca ai fullstack atunci o sa vezi ce inseamna sa faci un site si o sa iei 700+ euro dar trebuie sa stii java sau django sau node

| MireP a răspuns:

O persoana e platita atat cat cere, daca are de la cine cere. Pentru daca intri pe fiverr vezi indieni care fac websiteuri pe $5.

Ai putea zice ca si $5 sunt bani, dar problema e ca la pretul asta te bati cu 3000 de indieni care au mai multa experienta si mai mare vechime decat tine.

La preturi mai mari te bati cu oameni mai capabili, sau cu agentii, dar tu nu esti la nivelul ala ca sa poti cere preturile lor si sa le faci concurenta.

Întrebări similare