| JustMe_3798 a întrebat:

Cum pot sa stiu ce memorie are calculatorul meu?

Răspuns Câştigător
| BoRnY a răspuns:

Sal. start, control panel, system. asta stie si un copil de 5 anisori.

14 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Ce tip de memorie sau cata memorie?

Descarca programul asta:

http://www.softpedia.com/......tion.shtml

Te uiti la sectiunea Rezumat. Daca te intereseaza "doar cata" atunci apasa tasta Windows Logo + Pause/Break. Citesti acolo unde scrie RAM

| DeyCj a răspuns:

Sau windows flag+pause/breack.Acolo îţi dă şi procesorul şi şi RAM-ul disponibil în PC happy

| CM7YRE a răspuns:

Daca te referi la memorie ram intra-n my computer>click dreapta>properties> si-ti arata in tab-ul general... daca te referi la memorie hard da-i click dreapta pe partitie si properties

| alexxx a răspuns:

Clik dreapta pe my computer si la proprietati ...sau intri in run si scrii dxdiag, acolo ai si placa video etc. funda?big grin

| greenmile00 a răspuns:

Dai click dreapta pe my computer, si in fereastra ai undeva in partea de jos scrie :

Computer:
tipul procesorului cu frecventa lui
si ramul

| Andr3yCzz a răspuns:

Da clik dreapta pe my computer si Proprieties...sau click dreapta pe Disk D sau C! si vezi acolo!

| usy313 a răspuns:

Click dreapta pe My Computer si Propietes si vezi ca scrie acolo la Computer : ce procesor ai si memoria.winking

| chocolate27 a răspuns:

Clic dreapta pe My Computer si dai clic pe Propertieswinking

| AloneQsFini a răspuns:

Start->My Computer->Click Dreapta->Proprietes.si vezi acolo tot ce ai nevoie...RAM,Hz

| LadyZuza a răspuns:

Click dreapta pe my computer/properties sau daca tot nu afli scrii datele unitatii computerului sau laptopului, ce ai, pe net si afli! good luck

| r2d2 a răspuns:

Start - all programs - accessories - system tools - disk defragmenter
sau start - control panel - system (asta e pentru memoria RAM). Vezi sa nu umblii pe acolo daca nu stii ce si cum happy poate faci vreo prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clic dreapta My Computer - proprietăți. Sau apeși simultan tasta Windows + R, scrii dxdiag și dai enter.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde pot sa stiu ce fel de memorie am in calculator? ddr1 ddr2 sdram?

| xXRambo91Xx a răspuns:

My Computer --> click dreapta --> Properties.
Simplu nu?:S